Cel putin asta sustin partile implicate. Fiii Ilenei Ciuculete au anuntat deja ca vor cere redeschiderea succesiunii facute dupa moartea mamei lor, act despre care acestia spun ca a fost intocmit pe graba si fara sa fie trecuta toata averea in masa succesorala. Mai mult de atat, de curand s-a aflat si suma cu care a fost vanduta casa mamei lor si cei doi au putut vedea in actele de la Cartea Funciara ca vila respectiva a fost tranzactionata cu aproximativ 180.000

de euro, nu cu 120.000-130.000 de euro, asa cum stiau ei. (Reactia lui Valeriu Sfetcu, dupa ce a aflat cu cati bani a fost vanduta casa fostei sale sotii, Ileana Ciuculete)

 

 

Pe de alta parte, nici Cornel Gales nu se lasa mai prejos si, in lumina ultimelor declaratii facute de fiii sotiei sale si a dezvaluirii pretului pe care, pare-se, ar fi vandut vila in care a locuit cu regretata cantareata, este hotarat sa se adreseze instantelor de judecata.

 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 

In aceste conditii, redeschiderea succesiunii pentru recalcularea masei succesorale pare sa fie o chestiune de zile, Cornel Gales riscand sa fie luat la bani marunti pentru a da socoteala in legatura cu ce s-a intamplat cu banii obtinuti din

vanzarea vilei.

Contactat de WOWbiz.ro, Cornel Gales s-a aratat extrem de deranjat de noile declaratii facute de Mugurel si Cristi Sfetcu.

“Am consultat un avocat pentru a afla ce este de facut in acest caz. Mi se pare revoltator ca orice om, cu 10 lei, sa poata merge sa verifice la Cartea Funciara ce tranzactii ai facut, cat ai platit sau incasat pentru un imobil.

Ce ma deranjeaza cel mai mult este faptul ca acesti “copilasi” ai Zanicai actioneaza in haita asupra mea, in loc sa vina si sa discute barbateste. Nu mi-a venit sa cred cand i-am auzit vorbind la tv despre mine, spunand ca “il distrugem” si “ il decadem din drepturi”. Care drepturi, mai copii?! Voi vreti sa ma stergeti de pe fata pamantului, sa ma faceti disparut? Zic despre mine ca am fost un intretinut, ca am stat langa Zana cu ochii pe tavan si am dus o viata buna. Adica 26 de ani eu n-am facut nimic, nimic! Acesti “copilasi”, de 42 de ani, au ajuns sa spuna despre mine ca sunt un vagabond de Bucuresti. Daca vor circ, asta vor avea! Circ si procese, pentru ca o sa fie unul si pentru defaimare. Vor iesi mai multe mizerii la lumina. Pai, casele pe care le au de unde le au? Am fost fraier ca nu le-am trecut si pe acelea in masa succesorala, si pamantul, peticul ala asa cum e el, si toate lucrurile din casele lor.  Pentru ca ei in casele in care stau nu au cumparat niciun cutit. Ei au primit totul cadou si de-a gata de la noi. Asta de ce nu mai spun?", a declarat Cornel Gales in exclusivitate pentru WOWbiz.ro. 

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Scandalul dintre Gales si baietii Ilenei Ciuculete a reizbucnit de curand, cand, in cadrul unei emisiuni tv, au fost prezentate acte care arata cu ce suma a fost vanduta vila in care au locuit cantareata si sotul ei.

“Te costa doar 10 lei ca sa poti sa afli ce contine contractul de vanzare al vilei, a avut un document de la Cartea Funciara, din care reiesea ca respectiva casa a fost vanduta pe 9 martie, cu 5 zile inainte de moartea Ilenei Ciuculete. (…) In acest moment va putem dezvalui ce scrie in contract: acesta este incheiat intre Mirela Roxana si Florin, cumparatori, soti, si Cornel si Neli Ciuculete, in baza unei procuri speciale autentificate pe 7 martie 2017, semnata de Ileana. Totul s-a facut dupa ce notarul a venit la spital, a luat o procura semnata de Ileana si dupa aceea Cornel s-a ocupat de restul. (…) Vila amplasata in Bucuresti are 84 de metri patrati si un garaj si o terasa de 18 metri patrati. (…) Mugurel a spus ca vila a facut 120-130.000 de euro, in realitatea, pretul incasat este de 182.000 de euro. Pe 14 martie (n.r: ziua decesului Ilenei Ciuculete) 180.000 de euro fusesera virati in contul lui Cornel”, a spus Cristi Brancu in cadrul emisiunii sale tv, unde au fost facute dezvaluirile bomba.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si