Cornel Galeș se certase și cu propriul frate, nu doar cu familia Ilenei Ciuculete! Și-a acuzat fratele că-i ascunsese moartea tatălui său

Cornel Galeș, soțul Ilenei Ciuculete, a murit în urmă cu două zile, într-un accident rutier din Spania.

Author: C.L. luni 02 decembrie 2019 , 21:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Vestea morții lui Cornel Galeș a fost dat de nașa Doina, cea care i-a cununat pe bărbat cu Ileana Ciuculete. Și asta pentru că, văduvul Ilenei Ciuculete se certase cu toate rudele.

Nu doar cu familia cântăreței de muzică populară era în scandal cu Cornel Galeș, ci și singurul frate al bărbatului.

În urmă cu mai mulți ani, Cornel Galeș a venit la Tv și și-a acuzat fratele că i-a ascuns moartea tatălui lor. Cornel Galeș se certase cu părinții lui, după ce aceștia ”l-au ales” pe Marian Galeș, iar fostul soț al Ilenei Ciuculete susținea că vinovată de destrămarea familiei era iubita fratelui său, o prezentatoare tv.

Atunci, Cornel Galeș și-a acuzat fratele că l-a îndepărtat pentru a pune mâna pe averea părinților.

”L-a cunoscut pe fratele meu cu un an înaintea morţii mamei mele. Ioanei Maria Moldovan îi place să conducă. I-aş întreba, pe ea şi pe fratele meu, de ce nu mi-au spus că a murit tata.

I-aş întreba dacă a fost înmormântat creştineşte, dacă i s-a aprins o lumânare. De ce a fost dus la azil în ultimele luni de viaţă? De ce tata, Nicolae, imediat după ce am cedat succesiunea, a fost evacuat din apartament, mutat la ţară în condiţii precare? I-aş întreba de ce apartamentul s-a vândut cu 100.000 de euro, de ce ei şi-au luat imediat un apartament într-o zonă rezidenţială de lux? Tata s-a îmbolnăvit subit şi adus la azil în Bucureşti ”, spunea Cornel Galeș despre fratele său și iubita acestuia, într-o emisiune tv.

Cornel Galeș a murit într-un accident în Spania

După acel scandal, fratele său, Marian Galeș nu a mai vrut să audă de Cornel Galeș și și-a văzut de viața sa. Rămâne de văzut, dacă acum, va trece peste toate acuzațiile, și va ajunge să-și ia rămas bun de la fratele său. 

Cornel Galeș a murit în urmă cu două zile în urma unui accident rutier care a avut loc în Spania, în apropiere de Valencia.  

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si