Cornel Galeș, ”smardoială în direct” cu Luiz Lazarus! ”Bă, mă ridic și îl pocnesc! Vrei să-ți sparg nasul ăla?” De la ce ”s-au luat” cei doi?

Cornel Galeș și Luiz Lazarus au fost la un pas să se încaiere în direct, la Kanal D, în urmă cu doi ani.

Radu Constantin, sâmbătă 07 decembrie 2019 , 14:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cornel Galeș și Luiz Lazarus s-au amenințat reciproc și au fost la un pas de bătaie în direct la o emisiune WOWbiz, difuzată de Kanal D în urmă cu doi ani. Cei doi s-au contrazis reciproc, iar în prim pauză publicitară spiritele s-au încins de-a dreptul.

”În pauză a vrut să mă provoace, credea că face un nou episod Goțiu vs Palada (cei doi s-au bătut în direct, într-o emisiune tv n.r.). Dar eu sunt calculat în treburi de genul ăsta. Am mai avut incidente similare și pe la Antene. Și când ai momente de genul ăsta, te gândești: bă, dacă mă ridic acum și îl pocnesc, o să mă urmărească toată viața aceste imagini. Și atunci, de ani de zile mă tot abțin”, a spus Luiz Lazarus după prima pauză publicitară.

Reacția lui Galeș nu a întârziat să apară. ”Bă, dar ce sigur ești pe tine, mă... Vrei să-ți sparg nasul ăla, așa, un pic? Vezi că ai mai avut nasul ăla spart, vrei să-ți spun și când? Tu, măi, karatistule... du-te mă...”, a spus Cornel, la rândul lui.

Cum era de așteptat, nici Lazarus nu s-a lăsat mai prejos. ”Genul ăsta de acțiune e tipică pentru orice țăran care se vede la televizor”, a concluzionat jurnalistul.

Lazarus către Galeș: ”Te dau în judecată”

Tot scandalul a plecat de la faptul că Lazarus i-a reproșat lui Galeș că se preface că suferă după Ileana Ciuculete și a râs de el pentru că a decalrat că i-a purtat chiloții soției sale decedate. Cornel s-a enervat și l-a jignit pe Luis, spunându-i că ”țiganii i-au luat nevestele”. Replica a fost atât de dură încât acesta i-a spus că-l dă în judecată.

Citeste si: Băieţii Ilenei Ciuculete au fost la petrecere după decesul lui Cornel Galeş! Vezi cum s-au distrat Mugurel şi Cristi Sfetcu!

Citeste si: Cornel Galeș a fost îmbrăcat pentru înmormântare. Detaliul observat în sicriu

Citeste si: El e nepotul pe care Cornel Galeş nu l-a văzut niciodată! Fiica sa era certată cu el de ani de zile!

”Țiganii mi-au luat mie nevestele? Cred că se alege tovarășul ăsta cu un proces. Acest tip tocmai are să-mi dea mie 100.000 euro. Mâine, la prima oră, vorbesc cu avocații mei, îl dau în judecată, vă rog să-mi dați o copie după această emisiune”, i-a transmis Lazarus, care în final, l-a numit ”deraiat” pe colegul său de platou.

”E clar că trebuie să mă uit mâine la emisiunea asta. Am impresia că ești deraiat complet. N-am ce apelative să folosesc”, a mai spus Lazarus.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si