Cornel Gales spune ca e trist pentru n-a primit niciun semn de la Ileana Ciuculete. “Visez lucruri sau actiuni din trecut, nimic din prezent din care sa inteleg ca ea este bine” EXCLUSIV

Vaduvul Ilenei Ciuculete ar da orice sa primeasca o veste de la sotia sa iubita.

S.A., miercuri 21 iunie 2017 , 19:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Desi a pregatit trei parastase mari, cu mese intinse, slujbe, haine impartite si ceremonii religioase tinute la mormantul Ilenei Ciuculete, Cornel Gales nu a primit inca nicio veste, din lumea de dincolo, de la sotia sa.

De cele mai multe ori, cei care au pierdut persoane dragi sunt “vizitate” noaptea, in vis, de catre acestea. Se spune ca in acest fel oamenii trecuti in nefiinta continua sa comunice cu cei vii, incercand sa le aline durerea si dorul, pastrand astfel legatura cu ei. Ulterior, aceste vise sunt analizate atent de catre cei care le-au avut pentru ca, de obicei, se spune ca mortii trimit mesaje pe care daca stii sa le descifrezi poti afla daca ei sunt bine sau nu. Daca sufletul lor este usurat si ei sunt impacati cu ceea ce s-a intamplat. (Mama Ilenei Ciuculete nu si-a luat adio de la fiica sa) 

Cu toate acestea si in ciuda dorintei sale arzatoare de a primi un semn de la Zanica lui, Cornel Gales nu a visat-o inca pe Ileana Ciuculete in acest fel. (Cornel Gales nu a mai rezistat si si-a strigat durerea. Vezi aici ce gest a facut vaduvul Ilenei Ciuculete) 

“Nu am visat-o pana acum. Nu stiu sa zic de ce, dar nu am visat-o! Visez lucruri sau actiuni din trecut, din perioada in care ea era in viata, dar nimic din prezent din care sa inteleg ca ea este bine. Fac tot ceea ce trebuie crestineste pentru ea, pentru sufletul ei, si ma rog sa ii fie bine. O sa am rabdare, stiu ca intr-o seara o sa-mi dea de veste”, a declarat Cornel Gales in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Curios este faptul ca, desi Cornel Gales nu a primit niciun mesaj de la sotia sa draga, Ilena Ciuculete a aparut in visele colegelor sale de scena si ale apropiatilor ei.

Elena Merisoreanu se cutremura si in ziua de astazi cand isi aminteste cum a visat-o pe Ileana Ciuculete la cateva zile dupa ce artista fusese inmormantata. Si asta pentru ca, in vis, Ileana Ciuculete a pomenit numele sotului ei, spunand ca il asteapta sa vina la ea.

Citeste continuarea in pagina urmatoare si afla cine a mai visat-o pe ileana Ciuculete si CUM!

 
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si