Parintele Efrem a pomenit-o pe Ileana Ciuculete la Manastirea Dervent!

Au trecut 40 de zile de cand indragita cantareata de muzica populara Ileana Ciuculete s-a stins. Joi, sotul ei, Cornel Gales, impreuna cu cei doi fii ai artistei, i-au facut pomana.

Webeditor: Mihai Dragan Author: G.G. vineri 28 aprilie 2017 , 21:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La pomana facuta de Gales s-au adunat zeci de persoane printre care si persoane publice. Cornel a facut slujba la biserica la care Ileana a fost depusa atunci cand s-a stins, dupa care a plecat, impreuna cu preotii la cimitir, la locul ei de veci.

Acolo s-a mai tinut o slujba, s-au aprins lumanari, s-au pus flori, si s-a dezvelit bustul pe care Cornel l-a facut pentru “Zanica” lui.
Ulterior, acesta a impartit cateva haine de ale regretatei artistei, dupa care a plecat impreuna cu alaiul in comuna Rosu, la biserica, unde a avut loc masa.

Ei bine, si parintele Efrem, de la Manastirea Dervent a tinut sa o pomeneasca pe Ileana Ciuculete, chiar daca nici nu a apucat sa o cunoasca personal. Acesta i-a facut o coliva extrem de frumoasa si colorata, dupa cum ne-a dezvaluit Silvana Riciu prietena cu parintele Efrem.

Citeste si: Cat de iubita a fost Ileana Ciuculete! Regretata artista avea uneori nevoie de un bodyguard care sa o protejeze de multimea care dansa in jurul ei!

“Parintele Efrem m-a rugat sa ii aprind Ilenei o lumanare la pomana din partea dumnealui. Ileana Ciuculete, la 40 de zile dupa moarte, a fost pomenita nu numai de sot si de familie, ci si la Manastirea Dervent de catre Parintele Efrem. Foarte frumos gest din partea unui preot care nici macar nu a cunoscut-o, o dovada de bunatate si marinimie sufleteasca deosebita. Cati mai fac asa ceva in zilele noastre? Toti oamenii stiu sa faca rau azi...Bine, prea putini...”, ne-a spus Silvana.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si