Solistul Cornel Ilie a anunțat divorțul de femeia cu care se căsătorise în 2015. Fostă prietenă a lui Ilie Dumitrescu, Eliza Suditu (30 de ani) i-a dăruit lui Cornel doi copii, cei doi părând că au un mariaj lipsit de probleme. Într-un mesaj postat acum cîteva minute pe Facebook, Cornel Ilie și-a expus punctul de vedere, lângă o fotografie foarte sugestivă cu el și cu Eliza. 

”Din “Poveste” a rămas “O veste”:

De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul “divorț” să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel:


eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu.

Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață.
Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt.

Citeste si: Bombă în showbiz! Una dintre celebritățile de la „Bravo, ai stil! Celebrities” mărturisește că a divorțat! Adevăr sau invenție?

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor.
Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală.



Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect.
Vă mulțumim că înțelegeți această alegere.

Există dragoste după iubire. Fotografia este făcută azi, puțin mai devreme”, a notat Cornel Ilie. 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si