Solistul Cornel Ilie a anunțat divorțul de femeia cu care se căsătorise în 2015. Fostă prietenă a lui Ilie Dumitrescu, Eliza Suditu (30 de ani) i-a dăruit lui Cornel doi copii, cei doi părând că au un mariaj lipsit de probleme. Într-un mesaj postat acum cîteva minute pe Facebook, Cornel Ilie și-a expus punctul de vedere, lângă o fotografie foarte sugestivă cu el și cu Eliza. 

”Din “Poveste” a rămas “O veste”:

De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul “divorț” să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel:


eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu.

Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață.
Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt.

Citeste si: Bombă în showbiz! Una dintre celebritățile de la „Bravo, ai stil! Celebrities” mărturisește că a divorțat! Adevăr sau invenție?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?- wowbiz.ro

Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor.
Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală.

Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect.


Vă mulțumim că înțelegeți această alegere.

Există dragoste după iubire. Fotografia este făcută azi, puțin mai devreme”, a notat Cornel Ilie. 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si