Lidia Vadim Tudor, noul presedinte al Partidului Romania Mare, a avut, anul trecut, o singura sursa de venit: pensia de urmas a tatalui sau, fostul deputat Corneliu Vadim Tudor. Conform declaratiei de avere a fetei, aceasta a primit de la Casa de Pensii suma de 11.000 de lei. Cum tribunul a murit la mijlocul lunii septembrie, cel mai probabil, respectiva suma rezulta din banii primiti de aceasta pe 3 luni: octombrie, noiembrie si decembrie.

Asta inseamna ca Lidia Vadim Tudor a incasat lunar aproximativ 3.600 lei. In ultimii ani, Corneliu Vadim Tudor a lucrat la Parlamentul European, de unde primea o indemnizatie de peste 70.000 euro pe an.
Lidia a preluat si partidul de la tatal sau
Lidia a preluat si partidul de la tatal sau

Inca din timpul vietii, Corneliu Vadim Tudor i-a donat casa din cartierul Cotroceni fiicei cele mari. Aceasta a devenit proprietar in proportie de 100% a imobilului, ceea ce inseamna ca mama si sora Lidiei nu s-au mai ales cu nici un procent din aceasta proprietate. Lidia Vadim Tudor mai detine un automobil marca Chrysler, achizitionat in 2010 si doua conturi in care nu are nici un ban.

Vila din Cotroceni, donata in timpul vietii de catre Corneliu Vadim Tudor, Lidiei
Vila din Cotroceni, donata in timpul vietii de catre Corneliu Vadim Tudor, Lidiei

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Regretatul politician s-a mutat in casa din Primaverii in 1996, dupa ce a cumparat imobilul cu legea 112 (fosta casa nationalizata). Vila, o masina marca Logan si actiunile de la editura au fost singurele valori declarate vreodata de acesta.

Eugenia, fiica cea mica, nu a primit nici un procent din casa
Eugenia, fiica cea mica, nu a primit nici un procent din casa


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si