PSD a anuntat lista cu candidatii pentru Senat in judetul Ilfov, in vederea alegerilor parlamentare de la sfarsitul acestui an, iar pe pozitia a doua se afla un nume surprinzator, cel al lui Cornelius Rosiianu, fostul prezentator de stiri de le TVR de dinainte de 1989.

Despre Rosiianu se stiu relativ putine lucruri. El este insurat cu Cristina, o actrita de la Teatrul Tandarica, iar acum doi ani a dat un interviu ziarului National in care a descris zilele petrecute in studioul TVR in timpul Revolutiei.
Ziaristul l-a vizitat pe Rosiianu la vila acestuia din Pipera, fostul prezentator fiind vecin cu Gigi Becali. “L-am cunoscut o singura data, prin 1994. Intamplator”, a spus Rosiianu.
Reporterul i-a spus ca, probabil, si-a cumparat casa din Pipera intr-o perioada in care locuintele erau ieftine. “50 de centi metrul patrat. Mi-a sugerat cineva. A fost o decizie buna. Singura dupa `89”, a dezvaluit Rosiianu. Acesta a fost victima unui episod memorabil petrecut in zilele Revolutiei. Aflat in studio, alaturi de colegul sau, George Marinescu, Rosiianu a primit reprosurile actorului Victor Rebengiuic.
Acesta le-a trantit in fata un sul de hartie igienica celor doi prezentatori, spunandu-se sa se stearga la gura cu ea, reprosandu-le ca nu au avut o atitudine demna in perioada ceausista. In ciuda reprosurilor, Rosiianu a ramas la televiziunea nationala si dupa Revolutie, fiind ani buni director adjunct la TVR 2.

 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si