Ministrul Sănătății: Vom avea o evaluare a situaţiei după Paşti în privinţa coronavirusului

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, miercuri, la Cluj, că după Paşti va fi făcută o evaluare a situaţiei epidemiei de coronavirus din România şi că până atunci rămân în vigoare măsurile anunţate până acum.

A.M.S., miercuri 08 aprilie 2020 , 17:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  "Avem o perioadă până după sărbătorile pascale (...), iar în acest context o să avem o evaluare după 7-10 zile după sărbătorile pascale", a spus Nelu Tătaru, cu referire şi la situaţia românilor care între timp se mai întorc din străinătate.

  El a menţionat că până atunci priorităţile rămân cele referitoare la asigurarea echipamentelor de protecţie, la precauţie, distanţare socială, izolare voluntară şi asigurarea medicaţiei.

  În context, el a spus că în cursul acestei săptămâni vor sosi în ţară 30 dintre cele 200 de ventilatoare pe care le achiziţionează România.

  Nelu Tătaru a avut, miercuri, o întâlnire la sediul Prefecturii Cluj cu managerii de spitale clujene şi cu conducerile judeţene ale DSP şi Casei de Asigurări de Sănătate, conform agerpres.ro.

  coronavirus evaluare ministrul sanatatii

  Citeste si: Ordonanța 8, în pregătire. Ce se știe până acum despre noile măsuri care vor fi luate

  Citeste si: Organizația Mondială a Sănătății, despre pandemia de coronavirus: "Mai avem încă un drum lung de parcurs”

  Citeste si: Iohannis: România nu este încă în faza de relaxare a măsurilor de izolare. Eu voi sta acasă de Paşte şi vă îndemn să faceţi la fel

   

  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si