Magistraţii au deschis o anchetă care a fost încredinţată procurorilor adjuncţi Tiziana Siciliano şi Eugenio Fusco care suspectează, pentru moment, "speculă", infracţiune care prevede închisoarea de la 6 luni la 3 ani şi amendă de la 516 la 25.822 de euro.

Citeste si: Teoria conspirației! A doua carte care ”a profețit” coronavirusul, scrisă în 2008 de un medium american! Sylvia Browne: ”Virusul va mai lovi și peste 10 ani”

Un pachet de 50 de bucăţi, de exemplu, cu măşti chirurgicale cu trei straturi, care în mod normal se vinde cu circa 8 euro, a ajuns pe eBay la preţul de 69 de euro, având specificat mesajul "Coronavirus 2019" şi "Răceală".  

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Coronavirus- O mie de persoane sunt izolate la domiciliu, în România. Alte 17 sunt în carantină

Potrivit Corriere della Sera, Poliţia locală va investiga magazinele şi ar putea confisca marfa dacă se dovedeşte că aceste produse de care ar trebui să beneficieze populaţia au fost stocate în vederea speculei. 

Citeste si: Alertă pentru românii din Italia! Coronavirusul face ravagii: „Magazinele sunt goale, străzile sunt goale”

Şi în România au apărut în mediul online anunţuri cu măşti chirurgicale care se vând la suprapreţ. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si