Teoria conspirației! A doua carte care ”a profețit” coronavirusul, scrisă în 2008 de un medium american! Sylvia Browne: ”Virusul va mai lovi și peste 10 ani”

Virusul de care tot mapamondul se teme a fost ”profețit” în două cărți apărute în Statele Unite la distanță de 27 de ani.

Author: Radu Constantin marți 25 februarie 2020 , 08:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Isteria iscată de răspândirea coronaviruslui în întreaga lume a dat prilejul adepților teoriei conspirației să lanseze tot felul de ipoteze legate de apariția acestuia. În ultimele zile, în mediul online circulă o un citat din cartea ”The Eyes of Darkness” (Ochii întunericului), scrisă în 1981 de celebrul autor Dean Koontz, în care

se vorbește despre o armă bilogică numită ”Wuhan-400”, scăpată dintr-un laborator din China.

O a doua carte care vorbește despre o ”apocalipsă” provocată de ”o boală mortală” a anului 2020 este ”End of Days: Predictions and Prophecies about End of The World” (Sfârșitul zilelor: Predicții și profeții despre sfârșitul lumii), lansată în anul 2008 de Sylvia Browne, o autoare care spunea despre ea că este ”medium”. ”În jurul lui 2020, o boală severă asemenea unei pneumonii se va răspândi pe tot pământul, atacând plămânii și tubii bronșici și care va rezista oricărui tratament cunoscut. Aproape la fel de derutant decât boala în sine va fi faptul că va disprea la fel de abrupt cum a și apărut, va ataca din nou peste 10 ani, ca apoi să dispară complet”, scria autoarea.

Sylvia Browne a murit la 5 ani după ce a scris această carte.

Citeste si: Coronavirus România. Președintele Klaus Iohannis a convocat CSAT

Koontz a negat că ar avea vreo legătură cu profeția

Cele două romane au însă un punct comun. În anul 2008, într-o ediție republicată a cărții lui Koontz, numele virusului mortal se schimbă din ”Gorki 400”, cum îl numise autorul în ”Wuhan 400”, așa cum apare acum. În același an, Sylvia Browne lansa cartea în care descria aproape perfect coronavirusul din anul 2020. Pe de altă parte, Dean Koontz a negat că ar fi avut vreun rol în ”profeție”, afrimând că, ”fiind vorba despre o operă de ficțiune, orice asemănări cu situații przente sunt doar simple coincidențe”, se arată într-un comunicat al editurii Rao.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si