Gestul șocant al unui pacient infectat cu Covid-19 internat la Spitalul „Victor Babeş”

Pacientul cu Covid-19 care este internat la Spitalul "Victor Babeş” din Capitală şi care şi-a dat masca jos şi a tuşit către cadrele medicale este urmărit penal de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Author: G.B. joi 19 martie 2020 , 16:28

Pacientul cu Covid-19
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3 Bucureşti, organele de cercetare penală din cadrul Secţiei 12 Poliţie Bucureşti s-au sesizat din oficiu după ce, în 17 martie, în mass-media au apărut mai multe articole cu privire la faptul că un pacient internat la Secţia de

terapie intensivă a Spitalului Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale "Dr. Victor Babeş”, purtător al noului coronavirus şi afectat de boala cauzată de acesta (Covid-19), şi-ar fi dat în mod intenţionat masca de protecţie jos şi ar fi tuşit în mod repetat către medicii care îi acordau îngrijiri. În urma acestor acţiuni, medicii aflaţi în preajma pacientului ar fi putut fi la rândul lor infectaţi.

Citeste si: ”Cea mai mare provocare” la adresa Germaniei de la al Doilea Război Mondial, avertizează Merkel

Gestul șocant al unui pacient infectat cu Covid-19 internat la Spitalul „Victor Babeş”

Pacientul cu Covid-19


Poliţiştii din cadrul Secţiei 12 Poliţie Bucureşti au început urmărirea penală pentru zădărnicire a combaterii bolilor.

Citeste si: Noul coronavirus nu a fost creat în laborator, arată un nou studiu

Citeste si: Noi măsuri anunţate de Guvern şi declaraţiile de utimă oră ale premierului Ludovic Orban

Dosarul penal a fost înregistrat sub nr. 3268/P/2020 pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti.

În cauză cercetările sunt efectuate de către organele de cercetare penală din cadrul Secţiei 12 Poliţie Bucureşti, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti.

Citeste si: Cât de sigur este să donezi sânge în această perioadă? Răspunsul autorităților

Un pacient cu Covid-19, internat la Spitalul "Victor Babeş” din Capitală, a refuzat să poate mască pentru a proteja cadrele medicale, tuşind către acestea şi spunându-le că este obligaţia lor să îl îngrijească. După ce conducerea spitalului l-a anunţat că va depune reclamaţie şi va face public comportamentul lui, pacientul a început să se conformeze regulilor, spunea managerul Spitalului "Victor Babeş" din Bucureşti, Emilian Ioan Imbri.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si