Obiectiv turistic închis din cauza CORONAVIRUS

Salina Turda se închide, de sâmbătă până la sfârşitul lunii martie, măsura fiind luată în contextul pandemiei de coronavirus. Conducerea Salinei arată că, până acum, au fost luate deja măsuri de dezinfectare a suprafeţelor de contact, iar numărul turiştilor aflaţi simultan în mină nu a depăşit o sută.

G.B., vineri 13 martie 2020 , 18:47

Obiectiv turistic închis din cauza CORONAVIRUS
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Conducerea Salinei Turda a luat decizia de a închide obiectivul turistic începând de mâine, 14 martie, până în data de 31 martie 2020, cu posibilitatea de prelungire a măsurii. Chiar dacă din cauza situaţiei speciale la nivel internaţional traficul turistic este foarte redus, Salina Turda înregistrând în această lună o medie zilnică de 240 de turişti pe zi, s-a decis închiderea totală a obiectivului pentru siguranţa populaţiei", arată reprezentanţii Salinei, pe Facebook.

Citeste si: Senatorul Vergil Chiţac şi soţia sa, confirmaţi cu coronavirus, au ajuns la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa fără izoletă

Obiectiv turistic închis din cauza CORONAVIRUS

Obiectiv turistic închis din cauza CORONAVIRUS

Conform sursei citate, joi, totalul turiștilor înregistrați în cele 8 ore de funcționare a fost de 159 de persoane, iar până în acest moment au fost luate toate măsurile necesare pentru prevenirea răspândirii virusului. Astfel, au fost permanent dezinfectate suprafețele de contact (balustrade, clanțe, butonieră lift, etc.) cu soluții biocide și pe bază de alcool și clor, iar numărul turiştilor aflaţi simultan în mină nu a depăşit 100.

Citeste si: Alertă la PNL, USR și PLUS Constanța: Cu toții s-au întâlnit cu senatorul confirmat cu coronavirus

Citeste si: 400 de femei, suspecte de coronavirus: Toate s-au întâlnit cu Vergil Chițac

Obiectiv turistic închis din cauza CORONAVIRUS

Citeste si: Ce se va întâmpla cu coronavirusul când vor crește temperaturile? Specialiștii lămuresc situația


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si