Este oficial! Al doilea caz de coronavirus din Spania a fost confirmat

Regiunea Catalonia a confirmat marţi primul caz de infectare cu Covid-19, potrivit TVE, astfel că în Spania sunt în prezent două cazuri înregistrate.

A.M.S., marți 25 februarie 2020 , 19:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cazul din Catalonia, confirmat de Departamentul de Sănătate al regiunii, a fost raportat la o zi după cel din Canarias (Tenerife).

Viceprim-ministrul Carmen Calvo a anunţat că a alcătuit o comisie interministerială pentru a superviza situaţia Covid-19.

Citeste si: Un primar din România a luat o decizie șoc. Ce va face după primul caz de coronavirus

coronavirus spania cazuri confirmate

Marţi, autorităţile sanitare chineze au anunţat un nou bilanţ al deceselor provocate de coronavirusul depistat la finalul anului trecut - 2.663.

Până pe 25 februarie, au fost înregistrate peste 80.000 de cazuri de infectare. Gripa provocată de coronavirus este foarte contagioasă, însă rata mortalităţii este de 0,7%, în afara oraşului Wuhan (epicentrul epidemiei), şi de 2-4% în Wuhan.

Citeste si: Coronavirus. Un bărbat testat pozitiv în Rimini după ce s-a întors din România

coronavirus spania cazuri confirmate

Covid-19 s-a răspândit, în aproximativ două luni, în 35 de ţări. Din Europa, Italia este cea mai afectată ţară, cu peste 220 de cazuri confirmate.

Citeste si: Coronavirus România. Ce riscă persoanele care fac declarații false la frontieră privind țara din care vin! Au fost întocmite primele dosare penale

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si