Cele aproximativ 1.000 de persoane din hotelul din Adeje (Tenerife) se află izolate, la recomandarea autorităţilor sanitare, au informat surse din poliţie.

Nimeni nu are voie să intre şi să iasă din hotelul supravegheat de poliţie.

Italianul depistat cu coronavirus a fost internat într-un spital din insulă.

Citeste si: Cel mai vârstnic bărbat din lume, japonezul Chitetsu Watanabe în vârstă de 112 ani, a murit

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Gestionarea neconformă dintr-un spital din nordul Italiei stă la originea focarului epidemic, a spus marţi prim-ministrul italian Giuseppe Conte.

Citeste si: Aproape 200 de percheziţii în Bucureşti şi în 20 de judeţe în dosare de evaziune fiscală în domeniul comerţului intracomunitar cu autovehicule second-hand

Marţi, Italia a confirmat şi primul caz de infectare în sud. Este vorba despre o femeie din Bergamo, care în urmă cu câteva zile a fost în vacanţă cu prietenii în Sicilia. Pacienta este internată în Palermo.

Citeste si: Fratele de la Milano al Cristinei Ţopescu a băgat spaima în apropiaţi din cauza coronavirusului: „Să nu iei vreun virus, te rog!”

Numărul cazurilor confirmate în Italia este de 220, cele mai multe în regiunile Lombardia, unde au fost înregistrate 6 victime, Veneto, unde a fost înregistrat un deces, Emilia Romagna, Piemonte şi Lazio.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si