Coronavirusul a ajuns și la Spitalul de Psihiatrie Săpoca! Două paciente sunt infectate

Două paciente de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca au fost confirmate cu COVID-19.

Petru Luca, vineri 17 iulie 2020 , 08:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Două paciente de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca au fost confirmate cu COVID-19. ”O pacientă care era internată aici și o alta, care fusese spitalizată în secția exterioară de la Ojasca, au fost confirmate cu COVID-19. După ce au fost testate pozitiv, cele două femei au fost transportate și internate la Spitalul Municipal din Rm.Sărat, unde sunt tratate de pneumonia provocată de virusul SARS-COv-2, dar și de afecțiunile psihice pe care le au. Una dintre ele are inlusiv sechele în urma unui accident vascular cerebral”, a notat șansanews.ro.

Citeste si: Este dezastru la Spitalul Județean Galați. 106 angajaţi, confirmaţi cu coronavirus

”Avem două paciente, una de la Spitalul Săpoca, una de la Ojasca, au  vârste aproximative de 40 și respectiv 60 de ani. Sunt imobilizate la pat. La început au fost agitate, probabil din cauza schimbării mediului ambient, însă acum sunt bine. Primesc tratament psihiatric și pentru COVID-19”, a declarat pentru șansanews.ro directorul medical al Spitalului Municipal din Rm.Sărat, Felicia Vasile. Sursa citată informează și că s-a trecut imediat la dezinfecția întregului spital.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
ULTIMĂ ORĂ Noi indicii ies la iveală despre Sebastian, băiatul dispărut din Arad.... ULTIMĂ ORĂ Noi indicii ies la iveală despre Sebastian, băiatul dispărut din Arad. Părinţii lui Sebi sunt convinşi că a fost RĂPIT!
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Ion Țiriac și-a uitat două mașini Ferrari într-un garaj din Munchen, timp de 10 ani. Ce... Ion Țiriac și-a uitat două mașini Ferrari într-un garaj din Munchen, timp de 10 ani. Ce s-a întâmplat apoi E DE NECREZUT!
monitorulcj.ro
Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut! Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut!
infoactual.ro
Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în... Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în toată vremea pentru binefacerile Lui
infoactual.ro
Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile! Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si