Corpul Marianei, o româncă ucisă cu doi ani în urmă în Italia, zace de atunci într-un frigider de la morgă. Motivul e incredibil

Românca Mariana Tudor Szekereș a fost ucisă în 2016 în Italia, la Salerno!

M.C.B., miercuri 19 decembrie 2018 , 08:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Încă de acum doi ani cadavrul ei a zăcut într-un frigider de la morga din Salerno.

Nu banii au reprezentat piedica, deși e foarte scumpă repatrierea unui cadavru, ci autoritățile italiene. Corpul Marianei a fost supus la două autopsii, una în 2016 și alta în 2017. Dar procurorii tot n-au reușit să termine cercetările!

Principalul suspect este Carmine Ferrante, tatăl a trei copii, considerat criminal în serie şi condamnat deja în apel la 20 de ani de închisoare pentru uciderea altei tinere.

Anchetatorii italieni au reuşit să preleveze ADN-ul lui Ferrante de pe corpul româncei, însă el a motivat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu aceasta în schimbul unei sume de bani.

Bărbatul care lucrează ca zidar n-a recunoscut crima. Procuratura italiană consideră că el este criminalul, fiind ultima persoană care a văzut-o în viaţă pe româncă. Ilmattino.it a anunțat că, în sfârșit, după doi ani de la crimă, corpul româncei va pleca spre casă, pentru a fi înmormântată creștinește.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si