Cosmar pentru un cunoscut designer vestimentar! A fost violata de medic dupa o interventie la sani. Dupa anestezie au urmat chinuri de nedescris

Un designer vestimentar a fost agresat sexual de medic, dupa ce i s-a facut anestezie.

M. P., miercuri 29 august 2018 , 11:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Erika Bykova, in varsta de 35 de ani, a renuntat la anonimat pentru a-si face povestea cunoscuta. Ea sustine ca s-a simtit "neajutorata" sub influenta anesteziei - si nu a putut sa strige sau sa opreasca "atacul".

Doctorul Yury Chernikov, in varsta de 59 de ani, recunoaste ca a avut relatii sexuale cu Bykova la cateva minute dupa interventia chirurgicala, dar a sustinut ca a fost consimtit.

"A fost prima operatie din viata mea. L-am vazut inainte de operatie. A venit la sectia mea pentru a vorbi despre rezultatele controalelor mele anterioare interventiei. Sotul meu a fost impotriva interventiei chirurgicale - el credea ca sunt destul de frumoasa. Tremuram dupa operatie si am auzit o voce care mi-a spus: "Fata, totul va fi bine, totul va fi bine". El ma atingea, era vocea anestezistului. Apoi a inceput sa faca lucruri pe care un medic nu trebuie sa le facă. El comenta ceea ce facea.

Mi-a violat. Am fost intr-o stare neajutorata. In acel moment, puteam sa inteleg totul, dar pleoapele mele erau foarte grele, chiar nu le puteam deschide complet. Am incercat sa-l imping cu picioarele, dar nu am putut face asta"., spune femeia.

Era incapabila sa strige dupa ajutor si erau singuri intr-o incapere apropiata salii de operatie, unde nu au acces multe persoane.

"Am avut incredere absoluta in medic. Am avut incredere in el cu viata si corpul meu. Pentru o lunga perioada de timp nu am putut sa vorbesc cu sotul meu despre asta. Chiar am depus o plangere la Comisia de Investigatii (responsabila cu cercetarea infractiunilor grave) si am cerut detectivilor sa nu-mi interogheze sotul - cel putin pentru un timp.

M-am dus la sectia de politie si am depus plangerea la Ministerul de Interne din Samara chiar in ziua cand am fost externata din clinica".

Mi-a oferit bani, el nu a specificat suma, sa-mi retrag plangerea", a mai spus femeia.

Dr. Chenikov a recunoscut pentru un post tv: "Da, a fost un act sexual. Am controlat in mod constant actiunile mele, toate atingerile si gesturile. Am intrebat-o: "Erika, te simti bine, nu te doare? Si ea a raspuns:" Da, ma simt bine".

Doctorul a recunoscut: "Evident, cinci minute dupa ce totul s-a intamplat, am fost ingrozit. Si mi-am dat seama de faptul ca sotia mea, nepotii mei, copiii mei nu m-ar ierta niciodata. In acel moment nu m-am gandit la nimic. Un alt organ a gandit.", a spus medicul.

Avocatul medicului a adus un argument prin care incearca sa arate ca pacienta minte: "Spunea ca nu se putea misca, dar medicamentul nu are un astfel de efect".

Sotia medicului a spus: "El nu este un violator, asta este sigur. El a aratat doar slăbiciune. El a aratat slabiciune ca om. Sotul meu a fost prima persoana care mi-a spus ce s-a intamplat. Locuim impreună de 35 de ani, il cunosc mai bine decat oricine altcineva. Da, ar fi putut fi slab ca om, dar nu ar face rau nimanui. Nu au existat astfel de situatii inainte. Mi-a cerut sa-l iert si am facut-o pentru ca il iubesc foarte mult."

Dr. Chernigov este acuzat de acte sexuale violente si violente. Ambele pot fi pedepsite cu inchisoare de pana la sase ani.

Te-ar putea interesa si