Cosmarul trait de o asistenta de la Ambulanta Gorj, care incearca sa demonstreze ca bacteriile din spital i-au infectat piciorul: "E ingrozitor. Traim printre bacterii"

O asistenta de la Ambulanta Gorj se lupta sa demonstreze ca bacteriile care i-au infectat piciorul sunt luate din spitalele prin care a umblat! Pusi in fata acuzatiilor, colegii sai, medicii, neaga si dau vina pe ea, spunând ca ar fi venit cu ele de acasa.

Webeditor: A.C. Author: Stirile Kanal D vineri 11 august 2017 , 18:59

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Adriana Preda, asistenta: „Simteam ca degetul meu sta sa plesneasca. Simteam ca iese ceva. E ingrozitor. Traim printre bacterii. Si nu luam nicio masura Dupa ce mi-a chiuretat, din nou, duminica, deja se agravase. Deja simteam ca-mi plesneste degetul”.

In fata colegilor, Adriana Preda isi duce propria lupta cu sistemul in care lucreaza si care, sustine ea, a imbolnavit-o. Trei bacterii periculoase, luate din spital,  i-ar fi nenorocit o parte a piciorului.

„Aciletobacter, bacil gram negativ si stafilococ Nu puteam sa le iau de pe strada. Sunt niste bacterii Nosocomiale, adica de spital”, mai spune asistenta. 

Femeia, care lucreaza la Ambulanta Gorj, a ajuns la spitalul Targu Carbunesti pentru o operatie la picior.

Pentru ca ar fi continuat sa se simta rau, ar fi fost vazuta de medicii din Targu Jiu, iar apoi, din Craiova. Ultimii au fost singurii care au cerut analize bacteriologice. Cu hartia in mana, asistenta le-a cerut socoteala colegilor.

MEDICII S-AU "SPALAT" PE MAINI?

Roxana Ionescu- medic UPU: „Pai, dar.. putea sa o ia de oriunde! Deci... noi avem protocoale. Parerea mea e ca daca dumneai a avut infectii, a avut de la inceput.

Putea sa apara oricand”.

Pusi in fata rezultatelor, medicii s-au spalat pe maini: bacteriile nu sunt din spital, ci pot fi chiar de acasa!

"Se puteau lua si dupa ce a fost in spital. Dumneaei nu s-a pansat corespunzator. Nu s-a pansat steril. era o rana deschisa”, sustine un alt medic. 

Pentru ca medicii au sustiunt ca sursa de infectie pot fi si  bocanii care fac parte din echipamentul de serviciu, asistenta are de gand sa-i duca la analize.

„Ma lupt cu morile de vant”, spune aceasta.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si