Cosmin Dan, criminalul din Buzău, este poreclit ”Martorul”! Tânărul ar fi fost reclamat de multe ori la Poliție, dar ar fi scăpat de acuzații

Cosmin Dan, buzoianul care i-a dat foc fostei sale iubite, Valentina, ascunde multe lucruri în trecutul său.

Petru Luca, miercuri 27 februarie 2019 , 08:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Sâmbătă, 23 februarie, în Buzău, tânăra Valentina Nica și-a pierdut viața după ce ar fi fost agresată de Cosmin Dan, fostul iubit, care ulterior a dat foc apartamentului. Potrivit reporterbuzoian.ro, Cosmin era supărat că Valentina îi punea în pericol relația cu actuala iubită, Anisia, pe care ar fi găsit-o, chiar în noaptea dramei, în apartamentul Valentinei.

Mama Valentinei, muncitoare în Italia, a leșinat de durere în timpul înmormântării fetei ei 

La înmormântarea tinerei, desfășurată ieri, mama Valentinei, care a venit din Italia, unde muncea, a leșinat de durere lângă sicriul fetei. Criminalul Cosmin Dan, arestat pentru 30 de zile, era băut și drogat în momentul comiterii faptei, așa cum au dezvăluit anchetatorii.

Citeste si: Dan, tânărul din Buzău, care și-a incendiat iubita era beat și drogat

În Buzău, criminalul Cosmin Dan este cunoscut drept ”Martorul”, poreclă cu care tânărul s-a ales după ce ar fi fost chemat în repetate rânduri la Poliție, pentru a da diverse declarații despre mai multe reclamații făcute la adresa sa. Dacă până acum intersecția cu legea nu s-a soldat cu urmări pentru Cosmin Dan, este de așteptat ca pentru crima comisă buzoianul să primeacă ani grei de închisoare din partea judecătorilor. 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si