Cosmin Olăroiu are cea mai tare vilă din Bucureşti! Casa de pe Kiseleff valorează aproape 6 milioane de euro!

E clar că Cosmin Olăroiu are cea mai tare vilă din Bucureşti.

Matei Vaihan, luni 22 iulie 2019 , 08:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

S-a aflat că Cosmin Olăroiu are cea mai tare vilă din Bucureşti. Fostul antrenor al Stelei, car în prezent activează în China, este implicat în mai multe afaceri imobiliare. „Familia lui Cosmin Olăroiu preia afacerea şi vila de lux ale lui “Stelu” din Kiseleff”, a titrat Jurnalul naţional, care a relatat: În 2012, controversatul afacerist Gheorghe Stelian, zis “Stelu”, cunoscut şi drept “săgeata” lui Dorin Cocoş, a cumpărat, de la RA-APPS, o vilă de lux, într-una dintre cele mai spectaculoase zone ale Capitalei. Este vorba despre o construcţie amplasată pe Şoseaua Kiseleff, la nr. 16, pentru care a plătit suma de 5 milioane de euro. Aici, Stelu şi-a mutat sediile tuturor companiilor sale care activează în domeniul imobiliar, dar şi turistic, de pe litoral, transformând luxosul imobil într-un fel de cartier general. După condamnarea pe care a primit-o însă, la fond, în dosarul fraudei de la ANRP, “Stelu” a încercat şi a reuşit să scape atât de afacerile care puteau fi puse sub sechestru, cât, pare-se, şi de luxosul stabiliment, care a fost preluat, la finalul anului trecut, de familia cunoscutului antrenor de fotbal Cosmin Olăroiu”. (vezi ce salariu fabulos are Olăroiu în China)

Citeste si: Așa arată vila de la mare a lui Alexandru Arșinel! FOTO

Cosmin Olăroiu are cea mai tare vilă din Bucureşti. A intrat în afaceri imobiliare

“Steda Residence SRL este compania care se ocupă cu domeniul imobiliar şi care era deţinută, până la jumătatea anului trecut, în exclusivitate, de către Gheorghe Stelian, zis “Stelu”, şi care funcţionează cu sediul social în imobilul amplasat în Şoseaua Kiseleff P. Dimitrievici, la numărul 16. În data de 4 iunie 2018, “Săgeata” lui Cocoş a decis să scape de această afacere şi şi-a găsit un cumpărător de cea mai bună calitate. Este vorba despre Cosmin Aurelian Olăroiu, cunoscutul antrenor de fotbal, care a fost cooptat, la acel moment, în societate, prin majorarea capitalului social cu suma de 200 de lei, devenind, astfel, partener egal cu “Stelu” în această companie. Ulterior, pe 16 iunie 2018, Gheorghe Stelian decide să-i cesioneze lui Cosmin Olăroiu toate părţile sociale pe care le deţinea în cadrul SC Steda Residence SRL, primind pe ele, conform unui document al Oficiului Naţional al Registrului Comerţului (ONRC), suma de… 200 de lei. “Stelu” a rămas să administreze societatea până în data de 27 martie 2019, când noul asociat unic, Cosmin Olăroiu, a luat decizia să-l înlocuiască din această calitate cu fiul său, Antonio Daniel Olăroiu, acesta din urmă devenind persoana cu drepturi depline exercitate pe o durată nedeterminată în această companie.”, a mai scris Jurnalul naţional.

Cosmin Olăroiu are cea mai tare vilă din Bucureşti: "A preluat vila de lux din Şoseaua Kiseleff"

Nu mai e un secret că Cosmin Olăroiu are cea mai tare vilă din Bucureşti. “În toate aceste operaţiuni comerciale, Cosmin Olăroiu a fost reprezentat, prin contract de mandat autentificat la notariat, de către fiul său, Antonio Daniel, iar toate datele existente converg către ipoteza că familia Olăroiu a preluat de la Gheorghe Stelian nu doar afacerea imobiliară, cât şi vila de lux din Şoseaua Kiseleff. Astfel, din datele de la Registrul Comerţului rezultă că SC Steda Residence are, în cotinuare, sediul social în aceeaşi locaţie, deşi “Stelu” nu mai deţine nicio calitate în companie. Mai mult. Conform unui extras al Registrului Comerţului din data de 14 decembrie 2018, rezultă că Antonio Daniel Olăroiu şi-a înfiinţat propria companie de imobiliare, căreia i-a declarat sediul social tot în casa lui “Stelu”, a mai relatat ziarul. Stelian a cumpărat vila cu 5,65 milioane de euro. Aceasta are o suprafaţă de 515 metri pătraţi şi un teren de 2.700 de metri pătraţi Daca exteriorul vilei este interesant, interiorul este fabulos, Stelian angajând o echipă de designeri care să-i decoreze casa. Rezultatul a fost atât de spectaculos încât casa lui Stelian a ajuns pe site-urile de arhitectură şi design interior din străinătate, fiind dată ca exemplu de originalitate.

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si