E clar că Mirel Rădoi are o avere colosală. În aceste zile, Rădoi conduce naţionala Under 21 la turneul final EURO 2019, acolo unde tricolorii mici au debutat cu o victorie formidabilă, 4-1 cu Croaţia. Rădoi îşi face un nume şi ca antrenor, după ce, ca jucător, a strălucit la echipa naţională, la Steaua şi la mai multe cluburi din zona Golfului.( vezi cine a fost iubita lui Ianis Hagi)

Citeste si: Fratele lui Mirel Rădoi a murit

Mirel Rădoi are o avere colosală. S-a îmbogăţit la arabi

De altfel, Mirel Rădoi a strâns o sumă impresionantă din salarii, estimată de presa sportivă la aproximativ 15 milioane de euro. La Steaua a avut 350.000 de euro pe an, dar lovitura a dat-o în 2009, când a plecat în țările arabe. Au fost șapte ani prolifici financiar pentru actualul antrenor al naționalei de tineret, în Emiratele Arabe Unite, Qatar și Arabia Saudită.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În 2009, a semnat cu Al Hilal (1,4 milioane de euro pe an). După doi ani, Rădoi s-a transferat la Al Ain (2,7 milioane), unde a jucat trei sezoane. A urmat Al Ahli (2,5 milioane), iar finalul carierei de fotbalist l-a prins la Al Arabi (800.000 de euro pentru patru luni).

Mirel Rădoi are o avere colosală. Mai deţine si o colecţie impresionantă de ceasuri de firmă 

S-a aflat că Mirel Rădoi are o avere colosală. Antrenorul naţionalei U21 a investit o parte din bani în mai multe case şi apartamente, atât în România, cât şi în Emiratele Arabe Unite. Mare pasionat de maşini de lux, Rădoi şi-a cumpărat, de-a lungul timpului, un Audi A8 (100.000 euro), Bentley Continental GT (200.000 euro), Mercedes E-Klasse (70.000 euro), BMW X6 (90.000 de euro), Aston Martin (150.000 de euro) şi un alt Bentley de 250.000 de euro. Rădoi mai deţine si o colecţie impresionantă de ceasuri de firmă ca Hublot, Audemars Piguet, Patek Philippe sau Rolex.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si