Cosmin Olaroiu detine un lant de restaurante cu specific italian, care are mai multe locatii in tara. Acum 4 ani, antrenorul a decis sa-si extinda afacerea tocmai la Londra, unde si-a deschis alte doua restaurante. Unul dintre ele s-a inchis dupa cateva luni, insa celalalt merge excelent. Situat in apropiere de Hyde Park, localul lui Olaroiu a devenit, in timp, unul dintre punctele de atractie ale turistilor care vor sa guste preparate italiene.

Tratoria se afla in imediata apropiere a Ambasadei Statelor Unite dar si a unui hotel de 5 stele, iar angajatii acestuia, unii chiar romani, le recomanda cu caldura clientilor sa calce pragul localului lui Olaroiu.

Restaurantul nu intra in categoria celor de lux, insa nu este nici unul ieftin. O friptura de vitel costa aici in jur de 30 de lire sterline, insa pana acum, nimeni nu s-a plans ca mancarea este proasta sau ca sunt probleme cu servirea. De altfel Olaroiu si Iorgulescu si-au trimis un om de incredere din Romania, care acum a devenit managerul localului londonez.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cosmin Olaroiu este unul dintre cei mai bogati antrenori romani, el lucrand de ani buni in tarile din Orientul Mijlociu. Cu banii castigati, el a investit nu doar in restaurante ci si in imobiliare, turism sau, mai nou, in produse petroliere. Gino Iorgulescu ii este asociat in mai multe afaceri. Cei doi au ramas prieteni de pe vremea cand lucrau impreuna la FC National.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si