De astăzi se dă startul la distracție în Costinești. Cel mai mare festival de trap din țară se va ține pe litoral, iar ultima seară de petrecere se va încheia pe 30 aprilie. Mii de tineri au acaparat deja plajele, dornici de voie bună, iar accesul celorlalte persoane a fost obstrucționat din cauză că marele eveniment ocupă toată plaja.

Costineștiul e gata de distracție. Astăzi începe cel mai mare festival de trap din România

Week-end-ul acesta, Costineștiul va fi acaparat de turiștii care și-au ridicat deja biletele la festival. Evenimentul durează patru zile, iar pe plajă sunt așteptați mii de tineri care vin să-și asculte artiștii preferați de trap, rap și hip&hop.

Cu toate acestea, în Costinești șanțurile săpate pentru diferite lucrări la sistemul de canalizare au fost astupate rapid și superficial, doar pentru ca trama stradală să poată fi relativ funcțională înainte de sosirea valurilor de festivalieri și începutul concertelor, potrivit G4Media.

Nici dughenele de pe strada principală, sau restaurantele de pe partea opusă a plajei nu au fost reabilitate, potrivit aceleiași surse.

Minivacanță 1 mai 2023. Idei de locuri pe care românii le pot vizita în weekendul prelungit!

Minivacanță 1 mai 2023. Grătare, vacanțe, mare, munte, mici și voie bună. Românii se pot gândi deja la următoarea vacanță, după cea de Paște.

Se apropie 1 mai, iar românii vor avea parte de o minivacanță.

Minivacanță 1 mai 2023.  După vacanța de Paște, românii au parte din nou de o mini-vacanță pe data de 1 mai.  

În acest an, angajații vor avea trei libere: pe data de   29, 30 aprilie și 1 Mai.   Românii vor sărbători   1 Mai   în ziua de luni. 

Idei de locuri pe care românii le pot vizita în weekendul prelungit!

Fie că aleg să-și petreacă această minivacanță la mare sau la munte, în țară sau în afară, românii încearcă să găsească variante cât mai accesibile ca preț. Iată câteva idei de locuri unde poți merge în  minivacanța de 1 Mai!

Destinații de 1 Mai 2023 în țară

Multe persoane aleg să petreacă vacanța de 1 Mai în țară. Fie că vorbim de litoral sau zona montană, România are multe locuri frumoase care pot fi vizitate. Tinerii aleg să plece pe litoral pentru un plus de distracție.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și:  Zile libere 1 mai 2023. O nouă minivacanța pentru români În ce zile nu merg elevii la școală?

„Pentru România, în top avem Băile Felix, este una dintre cele mai căutate stațiuni. Există hoteluri de 4-5 stele, se găsesc și la 2 stele. Apoi urmează Sovata și partea Maramureșului, imediat după Paște, în luna mai, vin destul de mulți turiști în aceste zone.

Citeste si:  „Mă învinovățesc în mod constant”. Cum i-a permis o femeie iubitului să îi ia viața fiicei sale. Pedeapsa pe care mama din Marea Britanie a primit-o- kanald.ro

Citeste si:  Neslihan Atagül și Kadir Doğulu au divorțat în secret? Actorul a fost surprins cu o altă femeie- wowbiz.ro

Pe litoral, din nou, vin multe persoane de 1 mai și apoi din luna iunie. De 1 mai există cereri de 3-4 zile, dar apoi din iunie, de când începe sezonul estival. Prețurile sunt mai accesibile acum. Mai mult merg tinerii care doresc distracție în perioada respectivă, nu neapărat familie cu copii. 1 mai este perceput ca o sărbătoare a tineretului, în special pe litoral”,  a transmis Mircea Spătar, reprezentant al unei agenții de turism, potrivit Fanatik.

Destinații de 1 Mai 2023 în afara țării

Pentru cei care vor să plece din țară în aceste zile, cele mai căutate țări în această perioadă sunt Egiptul și Dubai. Însă există și variante mai accesibile, spune reprezentatul agenției de turism.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si:  „Noi suntem familia lui.” Ce acuzații i-a adus Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, lui Doru Gușman- kfetele.ro

Citeste si:  Andreea Bălan vine în apărarea Alinei Sorescu. Artista s-a arătat revoltată de hotărârea instanței privind custodia fetițelor: ”O mare nedreptate. Copiii nu mai înțeleg care-i casa. Du hainele, ia hainele”- radioimpuls.ro

Citește și:  Mesaje de 1 mai 2023. Urări și felicitări pentru Ziua Muncii. „Am o veste bună pentru tine. De 1 Mai eşti LIBER, aşa că lasă treaba și distrează-te!''

„Pe primul loc ar fi Egiptul, ca în fiecare an. Este destinația numărul 1, pentru că are un raport calitate-preț foarte bun, iar românii preferă all inclusive. După Egipt ar fi Dubai.   De asemenea, românii preferă Cipru și Malta, care se bat pe același loc. Sunt temperaturi optime în această perioadă, iar prețurile sunt mai reduse față de sezonul estival.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si