Cotlet de porc, struguri si mirodenii din belsug. Platoul care va va determina sa uitati de orice dieta de dupa mesele imbelsugate de sarbatori.

Fructele sunt alegerea perfecta atunci cand vreti sa dati o aroma speciala mancarii. Cu putina imaginatie, puteti transforma carnea de porc intr-un preparat inedit! Pentru ce urmeaza sa pregtim aveti nevoie de: cotlet de porc, struguri, ceapa, cartofi, unt, vin alb, faina, patrunjel, marar, busuioc, oregano, scortisoara, ulei, sare si piper. ##VIDEO41053##

Author: Stirile Kanal D Editor: Catalin Patru miercuri 04 ianuarie 2017 , 19:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ioan Peana, bucatar: am ales sa pun pe carne doar sare si piper deoarece sosul nostru va fi foarte aromat avand strugurii aromati, scortisoara, vinul.

Rumeniti carnea la foc mic. Pana capata o crusta frumoasa, taiati cartofii cubulete si puneti-i la fiert in apa cu sare.

Ioan Peana, bucatar: Vom lua ceapa noastra si o vom taia marunt, carnea noastra s-a prajit in acest ulei si tot gustul de la carne a ramas aici.


Lasati ceapa sa se inmoaie, apoi adaugati vinul alb si strugurii.

Ioan Peana, bucatar: am ales un vin alb, un vin sec pentru ca sosul nostru sa nu devina foarte dulce avand struguri negri, stugurii foarte dulci de masa.

Ioan Peana, bucatar: e bine sa alegem niste proaspeti, niste struguri cu boaba mare, sanatosi pentru ca sosul nostru sa prinda gust si valoare, boabele care sunt mai mari le voi taia in doua pentru ca sunt si foarte mari, dar si pentru a-si elibera din mijlocul bobului toate aromele.

Lasati strugurii sa dea in doua-trei clocote apoi adaugati putina scortisoara. Chiar daca este un sos dulce, nu uitati sa condimentati cu sare si piper.

"Cam in doua- trei minute el este gata. Acum vreau sa mai adaug un pic bucatile de carne in cele doua-trei minute ramase pentru a se imbina aromele si gusturile".

Peste cartofii pasati, adaugati o bucata mare de unt si ierburi aromate din belsug.


Ioan Peana, bucatar: vreau sa ramana si bucvati mai mari de cartofi pentru a le simti textura, nu sa fie pasta, eu folosesc un pic de busuioc de gradina, marar, un pic de oregano si bineinteles patrunjel. Dupa cum stiti, patrunjelul are multa, multa vitamina C, mai multa ca lamaia.

In mai putin de o ora preparatul este gata.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 58, sezonul 1,... Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 58, sezonul 1, marti, 22 iunie 2021 - VIDEO Miran afla adevarul despre mama sa!
spotmedia.ro
Adevăr grăit-a Cîțu Adevăr grăit-a Cîțu
spotmedia.ro
Când Dăncilă e reperul și ceaușismul e modelul Când Dăncilă e reperul și ceaușismul e modelul
b1.ro
Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea,... Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!
infoactual.ro
Reguli de aur în dietă. Un celebru nutriționist a dezvăluit schema sigură pentru slăbit Reguli de aur în dietă. Un celebru nutriționist a dezvăluit schema sigură pentru slăbit
infoactual.ro
Rusaliile Negre. „Bărăganul a fost Siberia noastră” Rusaliile Negre. „Bărăganul a fost Siberia noastră”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si