Sărbătoarea Crăciunului sau Nașterea Domnului (nașterea lui Iisus Hristos) se sărbătorește anual pe data de 25 decembrie, pe stil nou, în calendarul gregorian, sau pe data de 7 ianuarie, pe stil vechi, în calendarul iulian. 

Indiferent de data la care este sărbătorit, Crăciunul este o sărbătoare magică care aduce bucurie și speranță în sufletul nostru. 

Cu ocazia acestei sărbători minunate, v-am pregătit o selecție cu mesaje, urări și felicitări frumoase pe care să le transmiteți celor dragi.

Crăciun fericit!

familie de craciun 2023

De Crăciun, creștinii obișnuiesc să facă bradul împreună cu cei dragi.

[Sursa foto: Unsplash]

Cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări cu ocazia sărbătorilor de iarnă

„În acest an, de Crăciun, să fii bucuros și voios și să primești tot ceea ce îți dorești. Fie ca magia sărbătorilor să îți însenineze viața și să oferi și tu la rândul tău bucurii nemărginite. Crăciun fericit!”

„Fie ca sărbătoarea Nașterii Domnului să aducă pace în sufletul tău, iar tu să te bucuri de timpul petrecut alături de cei dragi. Crăciun fericit!”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Mesaje de Crăciun 2023: Urări pentru prieteni și familie

„Să ai parte de cel mai frumos Crăciun de până acum! Toate dorințele tale să devină realitate, iar la anul să ne vedem mai voioși și mai puternici. Îți urez sărbători frumoasă și liniște! Crăciun fericit!”

„Magia sărbătorilor să îți inunde sufletul și să ai parte de un Crăciun fericit alături de prietenii și familia ta! Mai este puțin până vine Anul Nou, iar eu îți doresc să ai parte de bogăție și fericire infinită! Îți urez să ai parte de sănătate, bucurie și prosperitate! Crăciun fericit!”

mesaj urare felicitare de crăciun

Citește mesaje, urări și felicitări frumoase pe care le poți transmite celor dragi de Crăciun, în 2023.

[Sursa foto: arhivă stirilekanald.ro]

„În Ajun de Crăciun, să fim mai buni și mai voioși. Fie ca sărbătorile de iarnă din acest an să fie guvernate de liniște, fericire și armonie. Vă doresc să aveți parte de un Crăciun minunat și să sărbătoriți Nașterea Domnului alături de cele mai dragi persoane din viața voastră! Crăciun fericit!”

„Cu ocazia sfintelor sărbători de iarnă, să ne deschidem sufletul către cei dragi. Să avem inima plină de speranță, bucurie și lumină, în ziua Nașterii Domnului! Vă doresc tuturor un Crăciun fericit!

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: Povestea lui Moş Crăciun: De ce aduce cadouri copiilor?

„De Crăciun, să aveți parte de împliniri, surprize și multă iubire. Să fiți înconjurați de oameni frumoși și iubitori și să ne vedem cu bine și în anul ce urmează. Crăciun fericit!”

„Fie ca spiritul sărbătorilor să ne umple sufletele de bucurie și să avem parte de zile senine și fericire! Vă urez tuturor sărbătorit fericite!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si