Credea ca se duce sa munceasca la o pensiune, dar a nimenit in Iad. In patru zile a fost batjocorita de peste 40 de barbati. A reusit sa scape intr-un mod incredibil

O tanara de 22 de ani, care provenea dintr-o familie saraca, a plecat sa munceasca la o pensiune.

M. P., duminică 22 iulie 2018 , 13:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

O ruda i-a promis un loc de munca, de unde si-ar fi castigat existenta. Ajunsa la locatia respectiva, femeia a ajuns de fapt in Iad. Timp de patru zile, ea a fost drogata si violata de peste 40 de barbati. Femeia a fost amenintata ca daca va spune Politiei cele intamplate, sotul sau va fi ucis.

A reusit ca prin minune sa prinda momentul potrivit si sa-si sune sotul.

”In fiecare zi, in jur de 10 barbati o brutalizau si asta a continuat intre 15 si 18 iulie. Apoi cumva a reusit sa ma sune si sa-mi povesteasca. Am vorbit cu managerul pensiunii si i-am spus sa-i dea drumul altfel merg la politie. Dupa asta sotia mea a ajuns acasa si mi-a povestit ce s-a petrecut si am mers la politie sa depunem plangere” a povestit sotul ei.

Presa din India a relatat ca politia din regiunea respectiva a refuzat sa preia cazul si a fost trimisa pe raza localitatii unde avea domiciliu.

Trei persoane, printre care proprietarul pensiunii si managerul, au fost retinute.

Acest caz se adauga la o lista lunga de agresiuni sexuale inregistrate in India. Potrivit datelor oficiale in fiecare zi sunt raportate aproape 110 violuri.
 

Te-ar putea interesa si