Al doilea suspect în dosarul dublei crime de la Iași

Poliția confirmă faptul că martorii au văzut un alt bărbat care se plimba în zona unde au avut loc crimele

Surse apropiate anchetei au declarat că un angajat SRI a depus o mărturie în care spune că a văzut un individ care analiza vila unde au fost uciși cei doi studenți de la Medicină. 

Citeste si: VIDEO| Mister total în cazul uciderii studenților din Iași

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

„În cadrul dosarului au fost audiate zeci de persoane. Printre acestea se regăsește și un angajat al SRI. Acesta a susținut că, pe data de 9 decembrie 2021, pe aleea de acces către vila din Moara de Vânt a văzut un bărbat îmbrăcat cu o haină de culoare închisă, cu glugă prevăzută cu puf sau blană, pantaloni maro sau kaki largi”, au fost declarații oferite de surse apropiate anchetei.



Mai mult decât atât, bărbatul care a fost observat are o constituție robustă și trăsături care nu se asemănă cu cele ale lui Ahmed Sami El Bourkadi.

Citeste si: Informații cutremurătoare! Ultimele clipe ale studentului marocan care a fost ucis alături de iubita sa la Iași. Ce a spus despre Sami el Bourkadi, principalul suspect, într-o convorbire telefonică

„Martorul mai susține că a văzut un bărbat de 1,70 – 1,75 metri înălțime, îmbrăcat ca pentru schi, cu gluga în cap, iar haina îi ajungea până la genunchi.”

, mai spun sursele apropiate anchetei.

Bărbatul ar fi fost văzut de două ori în cursul zilei de 9 decembrie 2021, data la care Vanesa Burlacu și Youssef Ajniyah au fost găsiți fără suflare în vilă, după ce au fost uciși cu sânge rece. 

Ce se întâmplă cu Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect

Magistrații au decis între timp să prelungească arestul preventiv în cazul canadianului de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi. Acesta va sta încă 30 de zile în arest.

Citeste si: El este al doilea suspect în cazul dublului asasinat de la Iași! A fost văzut în ziua crimei, în timp ce urmărea vila în care locuiau victimele: „Îmbrăcat ca pentru schi, cu gluga în cap”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si