Crima in centrul Bacaului, ziua in amiaza mare. De 2 minute a avut nevoie un politist pentru a-l convinge pe criminal sa recunoasca totul. Ce s-a intamplat

O crima inforatoare a avut loc sambata, in centrul Bacaului, in plina zi. Doi oameni ai strazii s-au certat pe mancare, iar pana la crima n-a mai fost decat un pas. Unul dintre ei a scos cutitul si l-a injunghiat mortal pe rivalul sau, apoi a fugit de la locul crimei.

Editor: Alexandra Chiric luni 25 iulie 2016 , 20:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Spectaculos este cum a fost prins. Cateva ore mai tarziu, aproape de miezul noptii, un politist aflat in afara orelor de serviciu, aflat la o terasa in oras, l-a recunoscut dupa imaginile de pe camerele de supraveghere si l-a prins.

„Dupa terminarea serviciului am ieşit cu un amic pe terasa de la Valhalla şi în jurul orei 23,30 l-am văzut pe autor trecând pe lângă terasă.

Mi-a atras atenţia tricoul cu inscripţia Ursus şi felul cum îşi mişca mâinile. Avea un mod ciudat în care gesticula, acelaşi mod pe care l-am reţinut de pe una din filmări. Autorul s-a oprit în fata clubului şi vorbea cu cineva, m-am ridicat de la masă şi am mers mai aproape de el, pentru a-l vedea mai bine, după care m-am dus direct la el şi l-am oprit. Unul dintre bodyguarzi a văzut toata situaţia şi s-a apropiat, i-am spus autorului cine sunt, am vorbit calm cu el, iar după două-trei minute de discutii a recunoscut ca era vorba despre el, mi-a indicat unde aruncase arma crimei şi motivul pentru care s-au luat la ceartă“, a povestit, pentru ziarul Adevărul, poliţistul Răzvan Aursulesi.

Razvan Aursulesi (sursa foto: adevarul.ro)
Razvan Aursulesi (sursa foto: adevarul.ro)

Criminalul a fost incatusat, iar cazul a fost preluat de procurorii de la Parchetul Tribunalului Bacau.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si