Asa a ascuns femeia crima care pare sa fi avut loc in urma cu aproximativ 2 saptamani. Cand Lucian nu a mai fost de gasit, vecinii au intrat la banuieli, insa nimeni nu a putut face nimic concret. Situatia din familia barbatului parea sa fie una foarte incurcata si delicata.

Omul era constructor si lucra cu ziua prin cartier. Mai avea doi frati, dar el era singurul care locuia inca in aceiasi casa cu mama lui.

Parea sa se teama de familia sa, despre care sustinea mereu ca o simtea ca pe o amenintare. De-a lungul timpului, chiar si vecinii au asistat la scene greu de imaginat.

Inainte de tragedie, omul a discutat cu iubita lui si parca si-a prevestit sfarsitul.

„Pe data de 7 octombrie, seara la ora 12.20 a venit la mine acasa, mi-a zis, eu simt ceva. Simt ceva, nu stiu, a venit fratele din Germania si simt ca o sa ma omoare”, spune iubita barbatului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Scandalurile din familia barbatului pareau sa se invarta in jurul banilor si a alcoolului. In timp ce batrana de 63 de ani le-a motivat politistilor ca a recurs la crima pentru ca nu a mai suportat bataile fiului la betie, vecinii au o cu totul alta varianta a povestii.

Oamenii banuiesc ca in spatele batranii care a recunoscut crima se afla alte detalii cutremuratoare: De omorat, poate i-a dat, cum se aude, cu ciocanul, dar de ingropat, sigur nu.

Sa ingropi un baiat foarte inalt, sa-i sapi groapa si sa-l cari, nu. A fost complice cineva”

„Din primele cercetari se pare ca femeia i-a aplicat fiului sau mai multe lovituri cu un ciocan in cap, in urma loviturilor acesta decedand. Ulterior, femeia a sapat o groapa in curtea casei sale unde l-a ingropat pe fiul sau”, a declarat Florentina Ilioiu- procuror Parc. De pe langa Tribunalul Prahova.

Dupa autodenunt, femeia a fost audiata toata noaptea de procurori. Numai ea stie ce a putut sa le spuna oamenilor legii pentru a le explica ceea ce au vazut in curte, cand au venit sa dezgroape cadavrul. Cadavrul barbatului va fi examinat de legisti pentru a se putea descoperi cum acesat a decedat Daca justitia o va gasi vinovata, batrana risca sa-si petreaca restul vietii in inchisoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si