Asa a ascuns femeia crima care pare sa fi avut loc in urma cu 2 saptamani. Cuprinsa de remuscari, mama s-a autodenuntat, aseara, cand le-a spus anchetatorilor si cum a incercat sa scape de cadavru.

Scandalurile din familia barbatului pareau sa se invarta in jurul unei mosteniri de-a victimei. Omul, care mai are doi frati, ar fi sustinut, in repetate randuri, ca atat ei, cat si mama ar fi vrut sa-l ucida, si averea ar fi fost motivul.

"Pe data de 7 octombrie, seara la ora 12.20 a venit la mine acasa, mi-a zis, eu simt ceva. Simt ceva, nu stiu, a venit fratele din Germania si simt ca o sa ma omoare", povesteste iubita baiatului.

In timp ce vecinii au fost la un pas sa le linseze pe mama si pe sora vitrega a lui Lucian, varianta celei din urma arunca in alta lumina cazul. "In noaptea aia a venit Lucian acasa baut, in pat, ea dormea, el s-a suit peste ea si a batut-o pana a obosit, a vrut s-o si violeze. N-a mai rezistat, s-a gandit, a vurt sa se spanzure, dupa care s-a gandit ca nu poate sa ne lase pe noi sa ne luptam cu el. Am inteles ca a si consumat alcool ca sa-si faca curaj.", spune sora victimei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Sora vitrega a barbatului isi apara mama. Scapat de sub control si cazut in patima alcoolului, victima ar fi terorizat-o ani la rand pe cea care i-a dat viata.
Asa ar fi ajuns sa fie capabila de cel mai cumplit pacat, iar cunoscutii spun ca nu o singura data Lucian a fost la un pas sa moara de mana propriei mame.

Dupa autodenunt, femeia a fost audiata toata noaptea de procurori. Numai ea stie ce a putut sa le spuna oamenilor legii pentru a le explica ceea ce au vazut in curte, cand au venit sa dezgroape cadavrul.  Daca justitia o va gasi vinovata, batrana risca sa-si petreaca restul vietii in inchisoare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si