Crimă oribilă. Soacra fetei în vârstă de 27 de ani a pus la cale totul. Considera că nora îi face familia de râs

Surjit Athwal, o tânără originară din orașul britanic Coventry, a fost ademenită în India unde a fost drogată, ucisă și aruncată într-un râu, scrie presa internațională.

E. V., luni 11 februarie 2019 , 14:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Se pare că atacul nu a fost întâmplător, ci unul premeditat, ba chiar cerut la ordinul soacrei sale. Un alt lucru pe care l-au descoperit anchetatorii este reprezentat de faptul că o altă persoană din familie știa despre acest atac, însă n-ar fi spus nimic.

Cea care știa de planul diabolic al soacrei a fost chiar cumnata victimei, dar aceasta a preferat să nu spună nimic. Motivul crimei pare a fi unul halucinant. Surjit a socializat cu prietenii ei, iar soacra ei a considerat că, prin acest gest, tânăra face de rușine întrega familie.

Sarbjit și-a amintit despre ziua în care soacra ei, Bachan Athwal, a chemat-o să-i spună despre planul ei diabolic. „Nu pot uita ziua în care m-a chemat să bem împreună ceai”, a povestit Sarbjit, care avea grijă de cei doi copii ai lui Surjit cât timp cumnata ei se afla la serviciu. „În timp ce beam ceai, Bachan mi-a spus: «Surjit face de rușine familia. E stabilit. Trebuie să scăpăm de ea». Am fost șocată, dar am crezut că era doar nervoasă. Nu credeam că vorbea serios despre crimă. Am crezut că se va calma, dar Sukhdave, soțul lui Surjit, nu a spus nimic”, a mărturisit ea, conform The Sun.

Cei care au pus la cale această crimă oribilă au plătit cu închisoarea. Bachan Athwal și fiul ei Sukhdave au fost condamnați la 20, respectiv 27 de ani de închisoare. Pedepsele lor au fost apoi diminuate la 15, respectiv 20 de ani de închisoare.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si