Crimă pasională într-o localitate din Vaslui: Şi-a ucis soţia, după ce s-a întors de la muncă din străinătate

Crimă pasională în satul Corni Albești! Astă-noapte, un bărbat de 45 de ani și-a omorât soția, cu patru lovituri de cuțit, după care a încercat să se sinucidă.

R.B., miercuri 23 octombrie 2019 , 09:56

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Aceasta tocmai se întorsese de la muncă din Germania, de numai trei zile și și-a găsi sfârșitul chiar în căminul conjugal. Vecinilor nu le vine să creadă cele întâmplate.

Citeste si: O tânără și-a ucis sora într-un mod brutal pentru că "era mai frumoasă"

“Nu ne vine să credem! Coca și Petru au fost mereu doi oameni muncitori, cu doi copii frumoși și acum, după ce au muncit ambii în străinătate și și-au ridicat o casă frumoasă, să ajungă aici? Ea a venit sâmbătă acasă. Avea concediu două săptămâni. El venise  de vreo 10 zile, lucra pe un TIR în comunitate. Și din câte am înțeles, urma să plece și el odată cu Coca. Noi nu i-am auzit certându-se. Aseară, când a venit Poliția și am aflat ce s-a întâmplat, am rămas șocată. Pe ea au găsit-o în baie, înjunghiată de patru ori. Pe el l-a luat SMURDUL, pentru că a încercat să se sinucidă”, a spus o vecină de-a celor doi.

Citeste si: Caz șocant în Mehedinți: O femeie de 80 de ani, găsită cu gâtul tăiat

Cei doi copii ai familiei Coca și Petru Onila, nu erau acasă în momentul tragediei, cel mic, un băiat, este la școală, la un liceu din Vaslui, iar fata este studentă la București.

Sursa: vremeanoua.ro

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si