Criminal la 14 ani! Un elev din Sibiu a omorat un batran in casa caruia intrase dupa tigari
Actual

Criminal la 14 ani! Un elev din Sibiu a omorat un batran in casa caruia intrase dupa tigari

I. I.
13 mar 2018

Un elev de 14 ani din Sibiu a ucis un batran in casa caruia intrase dupa tigari. Minorul si-a recunoscut fapta.

Un elev de 14 ani din Sibiu, aflat sub influenta alcoolului, a omorat în bataie un batran de 70 de ani, în casa caruia intrase ca sa ia tigari. Tanarul si-a marturisit fapta si a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu pentru a se stabili daca avea discernamant.

Citeste si: Scene ingrozitoare la Galati. Un tanar complet dezbracat s-a aruncat de la etajul 9 al unui bloc. Ce a facut inainte sa sara e inspaimantator - Nimeni nu se astepta la asta

Potrivit procurorilor, saptamana trecuta, baiatul de 1i ani din Sibiu, beat fiind, a sarit gardul si a intrat în casa unui batran de 70 de ani pentru a lua tigari. Baiatul a fost surprins de batran, iar între cei doi a izbucnit o altercatie, în urma careia batranul a murit, avand multiple rani la cap.

In fata anchetatorilor, elevul de 14 ani si-a marturisit fapta.

Baiatul este acum urmarit penal pentru omor si violare de domiciliu în forma agravata. El a fost internat la Spitalul de Psihiatrie „Gheorghe Preda” din Sibiu pentru realizarea expertizei psihiatro-legale, pentru stabilirea discernamantului, conform news.ro.

Citeste si: La inmormantarea Israelei Vodovoz se va organiza un ritual funerar special - Iata in ce consta

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook