Criminalii româncei ucisă în chinuri groaznice la Paris, în fața judecătorilor

Dominica, în vârstă de 21 de ani a fost ucisă cu bestialitate.

K.B., luni 17 februarie 2020 , 21:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Faptele au avut loc în seara de 11 iunie 2017, atunci când trei indivizi care purtau cagule au incendiat restaurantul „Transilvania” din orașul francez Aubervilliers. Potrivit martorilor, atacatorii au răspândit benzină peste tot în incinta restaurantului și apoi au provocat incendiul cu un cocktail Molotov, iar clienții și personalul restaurantului au rămas captivi în fața unei perdele de foc, unii suferind arsuri grave.

O româncă, Dominica, în vârstă de 21 de ani, a murit, după ce s-a aflat timp de două luni şi jumătate în comă, din cauza arsurilor pe 100% din suprafaţa corpului, în urma atacului extrem de violent.

Citeste si: Tânără româncă, păcălită de cea mai bună prietenă, a ajuns pe mâna traficanților de carne vie

Totodată, o altă ospătăriță, Lidia, în vârstă de 23 de ani la momentul respectiv, a fost foarte grav rănită și a suferit sechele ireversibile.

„Ea a putut să vorbească, însă traumatismul este atât de grav încât nu-şi aminteşte faptele”, a declarat o sursă apropiată cazului.

Citeste si: Dr. Amie Harwick a fost ucisă cu bestialitate în propriul apartament

Este posibil ca ele să fi fost prinse într-o reglare de conturi, fără să fie neapărat ţinte. Aceasta este pista poliţiei judiciare, care a prezentat feţe şi nume ale membrilor unui presupus comando, scria Le Parisien la momentul respectiv.

Un fapt extrem de rar în astfel de anchete penale, un suspect a fost reţinut la câteva zile după fapte. Acest locuitor din vecinătate, în vârstă de 26 de ani, un obişnuit al restaurantului, este suspectat că a comandat operaţiunea.

Citeste si: Șnițel. Crocante și delicioase, rețetă de la casa regală

Cei care ar fi executat-o au fost arestaţi o lună mai târziu. Ei sunt originari din Mail de Fontenay, în La Courneuve. Ei au fost inculpaţi de tentativă de asasinat în bandă organizată şi distrugere prin mijloace periculoase. După decesul Dominicăi, au fost inculpați și de asasinat în bandă organizată.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si