Criminalul din Brasov imparte celula cu alti trei arestati, insa pana acum nu s-au inregistrat incidente intre acestia, dupa cum marturisesc politistii.

Conform Libertatea, barbatul citeste Biblia, isi pastreaza un jurnal si fumeaza aproape doua pachete de tigari pe zi.

”In libertate, fuma cam 12 grame de canabis in doua saptamani, in ţigari rulate de el.

In arest, s-a terminat cu drogul si atunci fumeaza un pachet si jumatate de ţigari, poate doua pe zi. Dublu faţa de cat fuma afara. In rest, citeste Biblia, isi scrie memoriile intr-un jurnal si mediteaza. De mancat, mananca doar vegetarian”, au declarat surse judiciare.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

In fata anchetatorilor, Florin Buliga a marturisit ca nu regreta crimele, pentru ca el considera ca nu le-a ucis trupurile, ci sufletele. In schimb, ii pare rau ca i-a durut.

”Imi pare rau ca i-a durut, ca nu am gasit alta metoda mai usoara sa-i omor. Oricum, am ucis trupuri, nu suflete.

Sufletele erau ucise de clasa politica. Mai regret si pentru ca i-am produs o mare suferinţa unei prietene de-a fiului meu…”, a spus Florin Buliga la audieri, dar si in fata rudelor care l-au vizitat in arestul Politiei.

Mai mult de atat, sustine ca nu si-a injunghiat fiica, Ioana, de 8 ori: ”Nu-mi amintesc, dar nu-mi vine sa cred ca in fata mea am infipt cuţitul de opt ori.

Nu cred asta!”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si