Criminalul din Caracal creștea nutrii, cunoscute pentru blana lor foarte scumpă. Uite ce s-a întâmplat cu ele

Un ONG a preluat doi câini și 14 nutrii din curtea lui Gheorghe Dincă.

K.B., marți 13 august 2019 , 13:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Daniela Popovici, proprietara adăpostului Măriuţa din Dolj a luat în grijă animalele pe care e creștea criminalul din Caracal.

Citeste si: Inspirația unui miliardar: de la Oltcitul cu motorul inundat de apă până la o afacere cu peste 100 de angajați și o mașină de peste 200.000 de euro

Citeste si: VIDEO | Reacția MAE în cazul românilor blocați pe insula grecească Samothraki

Citeste si: Alexandru Cumpănașu: „Sunt convins că Gheorghe Dincă nu este criminalul nepoatei mele. El avea niște misiuni"

Citeste si: VIDEO | Criminaliștii au adus un excavator în curtea lui Gheorghe Dincă. Corespondență de la Vlad Petrișor

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, este un presupus criminal în serie român. Bărbatul din Caracal a ajuns în atenția publicului la sfârșitul lunii iulie 2019, după ce Alexandra Măceșanu, o fată de 15 ani, a sunat la serviciul de urgență 112 spunând că a fost răpită și violată de Dincă, după ce a fost luată la ocazie de acesta.

În timpul anchetei a ieșit la iveală faptul că este suspectat de comiterea unei alte răpiri, iar autoritățile române cercetează alte posibile crime. Dincă ducea o viață în aparență retrasă, trăind separat de propria familie și practicând mecanica auto, taximetria neautorizată, precum și diverse munci necalificate ziliere. S-a descoperit prin urma testelor ADN că rămășițele arse de Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei. În următoarele zile se cercetează moartea Luizei, fata în vârstă de 18 ani.

Gheorghe Dincă este suspectat cum că ar face parte dintr-o bandă de proxeneți și traficanți de persoane, el aparent ocupându-se cu nelegiurile acestea de mai multă vreme.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si