După 5 ani de la tragedie, criminalul fetei a fost eliberat, iar tatăl acesteia este devastat de durere. Petronela avea 18 ani și era elevă la Colegiul Economic ”Octav Onicescu” din Botoșani.

Criminalul Petronelei, eliberat la 5 ani după ce a ucis-o

Tragedia s-a petrecut în 2018 când Petronela Mihalachi, în vârstă de 18 ani, l-a însoțit pe Bogdan Ionel, de 16 ani, într-o pădure din Botoșani.

Acolo, criminalul urma să-i facă poze fetei, fiind pasionat de fotografie. Petronela i-ar fi reproșat acestuia că nu face poze bune și i-ar fi jignit iubita. În acel moment, Bogdan Ionel nu a mai gândit lucid și a izbucnit. Fata a fost înjunghiată cu 32 de lovituri de cuțit, în zona gâtului, a feței și a mâinilor.

Citește și: VIDEO- Un bărbat de 51 de ani, omorât de concubinul fiicei sale. Suspectul de 37 de ani a fost reținut de polițiști

Petronela Mihalachi, tânăra ucisă în 2018

Petronela Mihalachi, tânăra ucisă în 2018

[Sursa foto: Gândul]

O lovitură în inimă i-a fost fatală fetei de 18 ani. După crima îngrozitoare, ucigașul a fugit de la fața locului, cadavrul fetei fiind lăsat într-o baltă de sânge, la marginea pădurii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Trupul neînsuflețit a fost găsit de un bărbat care își plimba câinele în zonă.

Tatăl Petronelei este devastat de durere

Bogdan Ionel, criminalul fetei, avea doar 16 ani când a recurs la fapta oribilă. Anul acesta, în martie, judecătorii au decis eliberarea acestuia din Penitenciarul Educativ Tichilești. El și-a ispășit jumătate din pedeapsa de 9 ani de închisoare.

Citește și: FOTO/VIDEO- Anchetatorii, pe urmele presupușilor criminali ai afaceristului din Sibiu, Adrian Kreiner. Există suspiciuni că ar fi localizați

Tatăl Petronelei a oferit declarații pentru Gândul  și a mărturisit că nu mai este om pentru tot restul vieții. El își plânge fiica neîncetat.

„Nu mai sunt om pentru tot restul vieții. Nu mai pot, nu știu cum mai am putere. Durerea nu va dispărea niciodată. Nu mă mai duce capul la nimic. Pentru mine, s-a terminat tot”, a spus Petrică Mihalachi, tatăl Petronelei, pentru Gândul.

Bogdan Ionel, tânărul care a ucis-o pe Petronela

Bogdan Ionel, tânărul care a ucis-o pe Petronela

[Sursa foto: Gândul]

Citeste si: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Cristina Săvulescu, la doar câteva ore de la înmormântarea soacrei ei, Delia Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară- antena3.ro

Bărbatul a mai povestit că dorul pentru fiica sa este apăsător și obișnuiește să meargă la mormântul fiicei sale chiar și noaptea, pentru a vorbi cu ea.

„Și noaptea mă duc la cimitir la fată. Am tabloul ei pe hol și de câte ori intru în casă, îl mângâi și vorbesc cu ea”, a mai mărturisit bărbatul, potrivit aceleiași surse.

În legătură cu pedeapsa primită de criminal, tatăl Petronelei este de părere că a fost prea scurtă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si