Atunci, Grigoriu a povestit ca a fost condamnat la 16 ani de inchisoare pentru tainuire, insa in realitate Andrei a fost inchis pentru complicitate la omor, acuzat fiind de uciderea unei fete. La putin timp dupa difuzarea emisiunii, Grigoriu a fost eliberat conditionat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

Acum se pare ca si Constantin Lungu, criminalul tinerei, va putea fi eliberat. El a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare pentru omor calificat.
In ultimii ani, Lungu a facut mai multe cereri pentru eliberare conditionata, ultima chiar in vara trecuta. Atunci, judecatorii de la Tribunalul Timisoara i-au raspuns ca are dreptul, conform legii, sa ceara eliberarea conditionata dupa 1 octombrie. Asa ca exista toate sansele ca pana la sfarsitul acestui an, el sa iasa din penitenciar.


Erika, o tanara de 25 de ani, a fost ucisa in seara de 14 decembrie 2003, cu bestialitate de Lungu Constantin, ajutat de Andrei Grigoriu, pentru suma de 200 de euro.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si