Cristian Borcea nu reuseste sa scape de apartementul din Miami, pe care l-a tot bagat si scos de la vanzare. De data aceasta, bossul dinamovist a decis sa mai taie din pret, in speranta ca va reusi sa gaseasca un client. In acest moment, apartementul cu vedere la ocean este listat pe site-urile de profil la 2,4 milioane dolari, cu 300.000 dolari mai putin decat la sfarsitul anului trecut.

Scaderea a aparut chiar in perioada in care omul de fotbal era eliberat conditionat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Penthouse-ul lui Borcea din Miami are aproape 300 mp, 3 dormitoare, doua bai, un living si o terasa spectaculoasa, plus vedere de 180 grade la ocean. Blocul in care se afla apartamentul a fost construit in 2005, iar dinamovistul a mai detinut aici un imobil. Pana in urma cu un an, aici a locuit Alina, fosta sotie, insa in prezent acesta este liber.

Cristian Borcea a cumparat apartamentul din Miami in 2011 si a platit pe el 1,45 milioane dolari.

Un an mai tarziu, acesta ajungea sa valoreze dublu, iar afaceristul si-a dat seama ca ar fi momentul sa-l vanda. El a tinut insa de pret si nu a reusit sa gaseasca uin client care sa-i ofere aceasta suma.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si