Cristi Borcea, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, 19 ianuarie, de la ora 22:15, la Kanal D. “Le-ați cumpărat tăcerea soțiilor dumneavoastră?”, una dintre întrebările la care celebrul afacerist va trebui să răspundă

Cristi Borcea vine marți, 19 ianuarie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:15, la Kanal D! Celebru afacerist român, fost acționar și președinte al clubului Dinamo București, Cristi Borcea se numără printre cei mai bogați oameni din România. 

Author: Andreea Bolocan joi 14 ianuarie 2021 , 17:44

kanald d emisiune 40 de intrebari cu denise rifai cristi borcea
Cristi Borcea, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, 19 ianuarie, de la ora 22:15, la Kanal D. “Le-ați cumpărat tăcerea soțiilor dumneavoastră?”, una dintre întrebările la care celebrul afacerist va trebui să răspundă
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În vârstă de 50 de ani, acesta a avut parte, de-a lungul timpului, atât momente de glorie, cât și de declin, în plan personal și profesional, iar unele dintre aceste momente dificile s-au

petrecut în spatele gratiilor, dupa condamnarea sa în Dosarul Trasferurilor și al Retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța.

În cadrul emisiunii Cristi Borcea va vorbi despre viața sa personală

Cristi Borcea va intra sub tirul întrebărilor lui Denise Rifai, telespectatorii având ocazia să descopere lucruri mai puțin cunoscute, din viața celebrului afacerist român, care au ținut, mult timp, primele pagini ale ziarelor. 

Citeste si: VIDEO- Dan Negru l-a sunat pe Florin Piersic chiar din emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D! Cum a decurs discuția dintre ei?

Denise Rifai îi va adresa lui Cristi Borcea cele mai incomode întrebări 

Citeste si: Roxana Buzoiu de la „Puterea Dragostei” iubește din nou. Lângă cine a fost surprinsă bruneta în pat

“Ați fost otrăvit cu argint viu?”, “Ați sedus-o pe judecătoarea care v-a achitat?”, “Cum se fac banii din închisoare?”, “Sunteți un om fără scrupule în amor?”, “Ați lovit vreodată o femeie?”, “Le-ați cumpărat tăcerea soțiilor dumneavoastră?”, “Cui îi mulțumiți pentru averea dumneavoastră?”, “Poate Cristi Borcea să fie b ă rbatul unei singure femei?”,  acestea sunt câteva dintre cele 40 de întrebări  la care va trebui să răspundă Cristi Borcea, în ediția de marți, 19 ianuarie, difuzată de la ora 22:15, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si