Cristi Marinescu a declanșat un nou conflict în casa "Puterea Dragostei" (VIDEO)

Lucrurile sunt la fel de tensionate în casa de la Puterea Dragostei și după intrarea în Noul An, deși concurenții au promis că nu își vor mai arunca vorbe grele.

Author: Razvan Ilie sâmbătă 09 ianuarie 2021 , 14:24

Cristi Marinescu i-a spus Marianei că o influențează constant pe Aya după întoarcerea în casa de la Puterea Dragostei.
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Un nou scandal la Puterea Dragostei, cu Cristi Marinescu în centrul evenimentelor.

Deși au promis în repetate rânduri că vor renunța la comportamentele agresive și vor adopta modalități pașnice de exprimare în Noul An, concurenții nu se dezmint, ci continuă să se tachineze.

În a doua parte a emisiunii Puterea dragostei de vineri, telespectatorii au asistat la noi schimburi dure de replici și momente tensionate provocate de unii dintre concurenți.

Citeste si: Mariana de la Puterea Dragostei a ajuns la capătul puterilor. A izbucnit în plâns

Cristi Marinescu: Asta vă doriți voi, cadouri!

În ultime ediție a show-ului, Marinescu le pune la zid pe Mariana și pe Aya, acuzându-le că sunt materialiste și că nu își doresc relații serioase, ci au venit în emisiune doar pentru celebritate, pentru bani și cadouri.

" Păi asta vă doriți voi, cadouri. De fiecare date ne spuneți: Voi nu ne oferiți nouă nimic. Iartă-mă, Mariana, dar toată lumea trăiește pentru lucruri materiale. Toată lumea vrea să primească din partea bărbaților tot felul de atenții, despre asta e vorba", a spus Cristi Marinescu în dialogul furtunos cu Aya și Mariana.

Fetele i-au reproșat lui Cristi Marinescu că le atacă fără să înțeleagă că ele nu vorbesc despre lucruri materiale. Cristi Marinescu i-a spus Marianei că o influențează constant pe Aya după întoarcerea în casa de la Puterea Dragostei.

" Aya face exact ca și tine. Face un pas în față, acceptă cadouri și după aceea se retrage. Voi asta practic vă doriți", le-a acuzat Marinescu pe cele două fete.

Mariana a izbucnit în lacrimi în timpul emisiunii Puterea Dragostei

Concurenta show-ului matrimonial Puterea Dragostei nu s-a mai putut stăpâni și a început să plângă în timpul transmisiei. Marianei i s-a umplu paharul. 

Mariana a spus că este sătulă de conflictele din casă și de faptul că este acuzată că nu se hotărăște cu privire la pretendenții ei. Concurenta pentru care Cristian Comănici, fratele Biancăi din sezonul trecut, s-a întors în casă este acuzată de ceva timp că se joacă cu sentimentele băieților care vor să fie cu ea, însă fata a explicat din nou că nu poate să se implice într-o relație dacă simte că nu i se potrivește acel partener.

Tânăra a ieșit din living-ul unde se certa toată lumea cu toată lumea, nemaisuportând tensiunea creată, mai ales după cearta zdravănă pe care a avut-o cu Alexandra, principala ei rivală.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si