Cristi Marinescu, de la "Puterea Dragostei", atacat dur în emisiune. "Ești mai alb decât pantalonii ăia de pe tine"

Cristi Marinescu a întors capetele fetelor imediat cum a făcut primul pas în casa Puterea Dragostei, iar concurentele au fost vrăjite de calitățile fizice ale băiatului. După începutul în forță, Marinescu și-a atras multe critici și a fost în centrul multor scandaluri.

Author: Razvan Ilie duminică 04 iulie 2021 , 15:01

Reacția lui Cristi Marinescu a fost una ironică: "Bărbat adevărat, bravo!" Vezi întreaga scenă a disputei dintre cei doi concurenți în articol[Sursa foto: KanalD]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cristi Marinescu a intrat în coliziune directă cu Andrei la ultima ediție a show-ului incendiar "Puterea Dragostei". După ce Marinescu l-a acuzat pe Andrei că se preface doar că vrea să plece din show ("spui că ești șmecher, că ești mafiot, dar Andrei

e aici mereu"), a fost rândul celuilalt să-l zguduie pe controversatul concurent de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Jador, fostul concurent de la "Puterea Dragostei", rupe tăcerea. "Ea nu va veni la nunta mea"

" Să-ți zic o chestie. Tu nu au iubit nicio femeie în viața ta, că pe Maria nu ai iubit-o sigur. Pe tine poate te-ai iubit, dar cred că nici măcar pe tine. Ești mai alb decât pantalonii ăia pe care îi ai pe tine. Eu am grijă de mine, nu ca tine, stau așa...", l-a acuzat Andrei pe Marinescu.

Reacția lui Cristi Marinescu a fost una ironică:" Bărbat adevărat, bravo!"

Vezi întreaga scenă a disputei dintre cei doi mai jos:

Dispute verbale între băieții din casa Puterea Dragostei[Sursa foto: KanalD]

Maria și Marinescu de la Puterea Dragostei au pus punct relației? „Eu cred că avem nevoie de.."

Maria, concurentă în cadrul emisiunii Puterea Dragostei s-a hotărât să anunțe public faptul că are nevoie de o pauză în relația cu Cristian Marinescu. Ce afirmații șoc a făcut Maria de la Puterea Dragostei?

Cei doi concurenți au avut parte de multe împăcări și despărțiri în casa Puterea Dragostei, iar acum se pare că au luat o decizie finală în ceea ce privește relația lor.

Maria este cea care a decis să anunțe în fața publicului că are nevoie de o pauză în relația, menționând faptul că nu are parte de tot ce își dorește alături de Cristian Marinescu.

După lungi dispute și scandaluri legate de relația lor susținute în casa Puterea Dragostei, acum se pare că relația celor doi s-a destrămat definitiv.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si