"Nu mă atrage nicio femeie din casă. Adică m-a atras, dar pentru o noapte-după. Nu am ce face mai mult de atât", a spus cu nonșalanță Cristi Marinescu când moderatoarea emisiunii l-a invitat să o liniștească pe Maria, pe care o jignise și care plângea la baie.

Au reieșit în cadrul ediției de azi de la Puterea Dragostei detalii picante despre aventura pe care Marinescu și Maria au avut-o în camera de hotel. 

Marinescu l-a acuzat apoi pe Paul de naivitate în relația cu fetele din casă. "Maria te-a luat două-trei zile, te-a dus unde a vrut ea și după aia...", a mai spus Cristi Marinescu. 

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o mai atingă- wowbiz.ro

Scandalul nu s-a oprit aici. Cristi Marinescu a intrat din nou în polemici cu Alexandra, dar și cu Andreea și Romeo.  

Încă de la prima oră, Romeo și cu Andreea s-au luat la ceartă cu Marinescu, după ce acesta a făcut o declarație șocantă. Cristi Marinescu a spus că acesta ar rămâne blocat timp de o săptămână în aceeași casă cu Andreea, iar aceasta nu prea îi surâdea această idee.

Marinescu către Andreea: ”Aș sta cu tine baricadat o săptămână”

Citeste si:  Noi dezvăluiri despre Alexandra de la Puterea dragostei! Ar putea fi eliminată din casa iubirii?

Puțin mai târziu,  Alexandra a început să amenințe concurenții din casă  și să declare faptul că toți în afară de Adriana, Codruț și Andreea au venit în cadrul show-ului matrimonial doar ca să se afirme și nu ca să trăiască ceva adevărat.

Alexandra: ”Toți faceți jocuri, nu sunteți în stare să trăiți. Ați venit aici doar pentru jocuri. Vreți credibilitate, dar nu meritați credibilitate, pentru că sunt numai jocuri.”

Citeste si:  Roxana de la „Puterea Dragostei”- viață de vis alături de Sendo. Ce a transmis tânăra

Maria a izbucnit în plâns din cauza lui Marinescu

După un schimb de replici dure între Maria și Marinescu, aceasta a cedat și a ieșit din casa Puterea Dragostei după ce a izbucnit în plâns. Cel care a consolat-o a fost Radu, acesta a rugat-o să nu mai plângă și i-a spus că nu mai merită să se consume.

Maria a plecat plângând la baie. Marinescu nu a vrut să o liniștească


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si