Se paree că apele tulburi din casa Puterea Dragostei nu se vor liniști prea curând. Certurile și scandalurile sunt la ordinea zilei. Așadar, Cristi Marinescu a intrat din nou în polemici cu Alexandra, dar și cu Andreea și Romeo.

Încă de la prima oră, Romeo și cu Andreea s-au luat la ceartă cu Marinescu, după ce acesta a făcut o declarație șocantă. Cristi Marinescu a spus că acesta ar rămâne blocat timp de o săptămână în aceeași casă cu Andreea, iar aceasta nu prea îi surâdea această idee.

Marinescu către Andreea: ”Aș sta cu tine baricadat o săptămână”

Citeste si: Noi dezvăluiri despre Alexandra de la Puterea dragostei! Ar putea fi eliminată din casa iubirii?

Alexandra face din nou amenințări la adresa celorlalți concurenți 

Puțin mai târziu, Alexandra a început să amenințe concurenții din casă și să declare faptul că toți în afară de Adriana, Codruț și Andreea au venit în cadrul show-ului matrimonial doar ca să se afirme și nu ca să trăiască ceva adevărat.

Alexandra: ”Toți faceți jocuri, nu sunteți în stare să trăiți. Ați venit aici doar pentru jocuri. Vreți credibilitate, dar nu meritați credibilitate, pentru că sunt numai jocuri.”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Citeste si: Roxana de la „Puterea Dragostei”- viață de vis alături de Sendo. Ce a transmis tânăra

Maria a izbucnit în plâns din cauza lui Marinescu

După un schimb de replici dure între Maria și Marinescu, aceasta a cedat și a ieșit din casa Puterea Dragostei după ce a izbucnit în plâns. Cel care a consolat-o a fost Radu, acesta a rugat-o să nu mai plângă și i-a spus că nu mai merită să se consume.

Maria de la Puterea Dragostei [Sursa foto: Captură YouTube]

Radu: ”Nu mai plânge Maria că mă superi, nu te mai consuma aiurea, că știi că nu se merită”

Maria; ”Știu măi Radu, dar când pui suflet în ceva..”

Radu: ”Te cred că pui suflet, încearcă să te detașezi de el, că vezi că nu îți face bine”

Radu a întrebat-o pe Maria ce o deranjează la Marinescu și aceasta a răspuns că orice ar spune sau are face Marinescu, o face pentru a o răni pe ea.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si