Cristian Boureanu, declarații șocante despre cei care i-au agresat fiica, in club! ”Cineva trebuie să plătească”! Ce spune despre bătăuși, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro

Ioana, fiica lui Cristian Boureanu, a fost agresată, serile trecute, într-un club din Capitală de alte trei tinere, iar acum politicianul vrea să facă lumină în scandalul momentului, el acordându-ne primele lămuriri cu privire la acest subiect.

Author: Calin Perian luni 04 februarie 2019 , 15:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

O seară obișnuită, de distracție, s-a încheiat cât se poate de rău pentru fiica lui Cristian Boureanu, aceasta fiind bătută cu sălbăticie, de două ori, într-un club din București.

 

”Cineva trebuie să plătească. Este absolut inadmisibil să se întâmple așa ceva într-un club. Povestea, pe scurt, este următoarea. Ioana a mers în club, să se distreze. Acolo, trei tinere au agresat-o, mai întâi, în baia localului. Atunci au intervenit cei de la paza, iar Ioana era convinsă că aceștia le vor da afară, din club, pe respectivele fete. Doar că acest lucru nu s-a întâmplat. Așa că, după un timp, spiritele s-au aprins din nou, cele trei au intrat în conflict cu o prietenă de-ale Ioanei, iar atunci i-au dat fiicei mele cu un pahar în cap. I-au spart capul”, ne-a spus, în exclusivitate Cristian Boureanu.

Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit fostul politician, lucrurile sunt mult mai complicate decât păreau inițial. ”Am cerut, momentan verbal, dar o vom face și în scris, prin avocat, imaginile de pe camerele de supraveghere, să aflăm cine sunt tinerele care au agresat-o pe Ioana. Evident, voi acorda și o recompensă pentru cei care le vor identifica, nu am decis încă suma, dar va exista. Să aflăm cine sunt... Apoi, legitim cred eu, am câteva întrebări. Adică, de ce fetele care au pornit scandalul, cele care au agresat-o pe Ioana la baie, nu au fost date afară din club? Iar apoi, cea mai importantă, de ce nu au fost imobilizate în momentul celei de-a doua agresiuni și de ce nu au fost predate poliției de cei responsabili cu paza în clubul acela? Înțeleg, Ioana nu mai era de față, era la Urgențe, a fost cusută după ce a fost agresată. Oricum, noi am fost la Institutul de Medicină Legală, așteptăm rezultatele, iar plângerea penală este deja făcută. Vom merge până la capăt în această speță”, a mai spus, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Cristian Boureanu.

În altă ordine de idei, ne-a mai dezvăluit Cristian Boureanu, Ioana se simte, acum, mai bine. ”Ioana e mai bine, dar nu foarte bine. Adică, normal, după ce a fost ciopârțită, nu are cum să se simtă prea bine. Dar, totuși, bine că nu este într-o stare gravă, bine că a ajuns la urgențe, iar cei de acolo au tratat-o cum trebui”, ne-a mai spus Cristian Boureanu.

 

Filmul evenimentelor, demn de producții de acțiune

Incidentul a pornit de la un conflict verbal dintre cele trei fete de etnie rromă care au luat-o pe fiica politicianului la bătaie, chiar în toaleta clubului. Tânăra venise la toaletă și a cerut să i se facă loc, iar la scurt timp aceasta a primit o palmă din partea uneia dintre cele trei fete. Apoi, toate au tăbărât pe ea, lovind-o cu pumnii și cu picioarele. Doar că cele trei au continuat scandalul la puțin timp, motiv pentru care, la întoarcere, Ioana, fiica lui Cristian Boureanu, s-a întâlnit iar cu cele trei fete de etnie rromă. Trecând pe lângă ele, fetele i-au spart un pahar din sticlă în cap. Ioana Boureanu a ajuns la Spitalul de Urgență cu capul spart, iar medicii au ras-o pe o parte pentru a putea să-i aplice cele patru copci pentru a opri sângerarea, Cristian Boureanu ducând-o, în această dimineață, la IML, pentru a se constata cât de grave sunt rănile suferite.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si