Cristian Boureanu nu-l iarta pe politistul cu care s-a batut in trafic! Fostul deputat cere redeschiderea anchetei in privinta agentului

Cristian Boureanu nu-l iarta pe politistul cu care s-a batut in trafic.

Radu Constantin, luni 30 aprilie 2018 , 17:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cristian Boureanu a deschis o actiune prin care ataca clasarea dosarului in cazul politistului cu care fostul deputat s-a batut in trafic. Actiunea lui Boureanu a fost depusa la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti si va avea un prim termen pe 8 mai. Obiectul dosarului este: plangere solutii de neurmarire/netrimitere judecata.

Dupa incidentul din trafic de pe data de 9 iunie 2017, Cristian Boureanu a facut o plangere penala impotriva agentului Ovidiu Andrei. Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 1 a clasat dosarul la inceputul acestei luni, pe motiv ca politistul se afla in legitima aparare. Conform imaginilor inregistrate la fata locului, Cristian Boureanu, care se afla in stare de ebrietate, l-a lovit pe Ovidiu Andrei cu genunchiul in zona inghinala, iar acesta l-a lovit imediat cu pumnul in zona barbiei, trantindu-l la pamant.

Pe 20 iulie 2017, Cristian Boureanu si iubita lui, Laura Dinca, au fost trimisi in judecata, el pentru agresiune si ea pentru marturie mincinoasa. Procurorii sustin ca Boureanu „s-a manifestat violent la momentul solicitarii documentelor de identitate”, ca l-a amenintat pe politist, i-a prins mana in portiera autotursmului, i-a rupt camasa agentului si l-a lovit cu genunchiul, provocandu-i leziuni care „pot necesita 15-20 zile de ingrijiri medicale”. Cristian Boureanu se afla in prezent sub control judiciar in acest dosar.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si