Cristian Comănici de la "Puterea Dragostei", în lacrimi. "Îmi doresc să fim prieteni"

Cristian Comănici, fostul concurent de la "Puterea Dragostei" a izbucnit în lacrimi, în direct pe platoul Wowbiz.ro, vorbind despre fosta lui iubită, Mariana, pe care o apreciază foarte mult și la care încă ține.  

Author: Razvan Ilie joi 08 iulie 2021 , 17:54

Fratele Biancăi Comănici a izbucnit în lacrimi, în direct, vorbind despre fosta lui iubită, Mariana:
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cristian Comanici spune că Mariana va fi întotdeauna un om special pentru el, dar este de părere că el și Mariana nu sunt făcuți unul pentru celălalt. Aflat în studioul Wowbiz.ro, el a dat cărțile pe față și a dezvăluit cum a încercat să aibă o

relație cu Nadia, pentru că a vrut să scape de suferința prin care trecea după despărțirea de Mariana.

Citeste si: Cine este, de fapt, noul concurent de la Puterea Dragostei? Dezvăluiri incredibile au ieșit la iveală despre el

Fratele Biancăi Comănici  a izbucnit în lacrimi, în direct, vorbind despre fosta lui iubită, Mariana:

Cristian Comănici: "Nu cred că suntem meniți unul pentru celălalt" 

"Nu pot să vorbesc. Nu pot să vorbesc, vă spun sincer. Asta este. Am avut o relație și cu Nadia, o încercare, dar cred că a fost mai mult o scăpare, am vrut să scap de suferința prin care treceam.

Acum nu pot să spun că sufăr după Mariana, că mi-o doresc ca femeie în viața mea, pur și simplu este un om special pentru mine, i-am spus că va fi mereu un om special pentru mine, indiferent de ce va face și ce va spune, ea va fi omul care mi-a fost alături când mi-a fost mai greu, atât cât a putut, iar pentru asta are toată aprecierea din lume, cel puțin din partea mea.

Nu cred că suntem meniți unul pentru celălalt, mi-am dat seama de asta. Nu știu exact când, dar mi-am dat seama la un moment dat, nici nu cred că îmi doresc ca între noi să fie ceva la modul de relație, îmi doresc să fim unul pentru celălalt, să ne susținem, să fim prieteni", a declarat Comănici la Wowbiz.ro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si