Cristian Comănici de la „Puterea Dragostei” în război total cu cele două surori din cadrul emisiunii. Adriana și Alexandra puse la zid de tânărul concurent. Cristian Comănici nu le poate accepta trecutul celor două fete. „Cristian, una la mână...eu n-am pozat în absolut nimic când am venit aici. Eu nu m-am dat vreo neperfectă, vreo negreșită, vreo cheie de biserică. Când am venit aici am spus clar că am făcut de toate.

Dacă tu ești băiat inteligent și te duce capul...te-ai gândit fix la toate. Dacă am zis toate...am făcut de toate. Nu trebuie să dau explicații la ce am făcut eu!” a zis Alexandra de la „Puterea Dragostei”.

Cristian Comănici de la „Puterea Dragostei” în război total cu cele două surori din cadrul emisiunii

„Stai puțin! Eu nu cred că v-am zis că sunteți c****...pe cadru sau așa...cum îți permiți să spui așa ceva?” a zis Cristian Comănici.

„Tu te știi cu un anumit trecut...noi n-am venit în emisiune să ne interesăm de trecutul altora.” a adăugat Adriana de la „Puterea Dragostei”.

Cristian de la „Puterea Dragostei” a adăugat: „Dar te deranjează că Paul are 1.70. Paul nu și-a ales fizicul, el l-a primit.

Face sală, muncește ca să fie un om cât mai bun în fața ta. Tu ai ales să faci chestiile alea pentru niște bani. Dacă chiar ați făcut de toate, ați făcut pentru bani. Tu te-ai vândut pe nimica toată...”.

cristian comănici și surorile pd
adriana și alexandra

Citeste si: Bianca și Cristian de la „Puterea Dragostei”, un posibil cuplu în casă?! Avem imaginile

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Citeste si: Berna spune tot despre cearta cu Ella de la „Puterea Dragostei”: „Îmi pare rău că nu am ales-o pe...”

Citeste si: Incredibil! Cum a ajuns să arate Mariana de la „Puterea Dragostei”?

„În locul tău aș tăcea din gură. Nu mă provoca să spun anumite chestii pe care nu mi le doresc să le spun. Taci din gură.” a transmis Alexandra de la „Puterea Dragostei”.

cristian comănici și surorile pd
sezon 3

„Stai puțin...am făcut videochat eu?” a zis Cristian Comănici.

Fratele Biancăi Comănici nu poate trece peste trecutul celor două surori. Băiatul a zis că nu le judecă pentru ceea ce au fost ci pentru ceea ce sunt. El consideră că Adriana și Alexandra sunt foarte antipatice.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: "Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă cu bestialitate de iubitul ei- radioimpuls.ro

surori pd
cearta sezon 3

„Mie mi-au zis prieteni de a-i voștri că sunteți mai bune și mai prietenoase acasă!” a adăugat Cristian de la „Puterea Dragostei”.

În scandalul dintre cei trei a intervenit și Paul cu Akebono de la „Puterea Dragostei”.

Surorile au fost puse la zid. „Ce level ești Alexandra?” a spus Paul de la „Puterea Dragostei”. 

„Nu știu de ce confundați pasiunile noastre cu altceva!” au încheiat surorile din casa „Puterea Dragostei”. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si