Imagini fierbinți cu Andra Volos de la „Puterea Dragostei” la piscină. Cum a fost surprinsă bruneta

Imagini fierbinți cu Andra Volos de la „Puterea Dragostei” la piscină. Cum a fost surprinsă bruneta?! Fanii au intrat în extaz. Pozele au strâns zeci de mii de aprecieri.

Georgiana Balaban, vineri 14 august 2020 , 09:04

andra volos la piscină
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Andra Volos la piscină. Imagini fierbinți cu Andra Volos de la „Puterea Dragostei” la piscină. Cum a fost surprinsă bruneta?! Andra Volos a venit de curând din Italia. Focoasa brunetă a mărturisit că va sta câteva zile în România. Ea și-a petrecut o vacanță de neuitat în Italia, alături de mama ei, dar și de Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” care a vizitat-o pentru o scurtă perioadă de timp.

Imagini fierbinți cu Andra Volos de la „Puterea Dragostei” la piscină. Cum a fost surprinsă bruneta

andra volos la piscină

andra volos la piscină

andra volos la piscină

Andra Volos la piscină. Citeste si: Legătura neașteptată dintre Mona de la „Puterea Dragostei” și un bărbat mai mare cu 20 de ani decât ea

Andra Volos la piscină. Citeste si: Război în casa „Puterea Dragostei”. Spiritele s-au încins între băieți pe tema trecutului iubitelor lor

Andra Volos la piscină. Citeste si: Anunţ ŞOC la Puterea Dragostei: Se mărită!

andra volos la piscină

Andra Volos la piscină. Ajunsă în țară, Andra Volos și-a luat prietena cea mai bună și au mers la o piscină de fițe din București. Andra și Melisa Miao au făcut poze incendiare în costum de baie. Chiar dacă a fost înorat și a plouat puțin cele două fete s-au distrat de minune.

andra volos la piscină

Andra Volos la piscină. Andra Volos a fost surprinsă într-un costum minuscul de baie de culoare alb. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a arătat mai sexy ca niciodată. Fanii brunetei au rămas uimiți și au continuat să o felicite de felul în care arată.

Andra Volos la piscină. Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei s-a filmat...în pat cu Bianca! Cei doi au locuit împreună câteva zile!

Andra Volos la piscină. În prezent, Andra Volos de la „Puterea Dragostei” se află în România. Bruneta va participa la ziua de naștere a Andreei Pirui. Va fi petrecere mare între fostele concurente „Puterea Dragostei”, sezon 2.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si